Femeia

Noi femeile muncim foarte mult dar lucrurile pe care le facem sunt minuscule si greu de observat.
In fiecare dimineata , ne trezim devreme pregătim hainele sotului pentru a pleca la munca,  trezim copii ii ajutam sa se imbrace , le pregătim pachetul, le verificăm ghiozdanul daca nu am avut timp in seara precedentă , apoi ii trimitem la scoala sau ii ducem noi.
Rămânem singure ne dăm seama ca trebuie sa ne apucam de mormanul de vase rămase in bucătărie , spălăm aragazul , facem ordine in dulapuri si in frigider , dăm cu mătura si cu mopul.  
Ne ducem in dormitor acolo unde ne asteapta un par nefacut si nu mai stiu cate treburi  neterminate .
Facem patul, stergem  praful, asezam câteva haine , pe cele murdare le ducem la baie. Apoi ne amintim ca trebuie sa scoatem hainele din masina de spălat sa le intindem si sa mai băgăm altele in masina si sa-i dăm drumul .
Observăm ca wc-ul si cada sunt un pic murdare asa ca le spălăm si le drzinfectam , apoi spălăm câteva haine rămase in cos care nu pot fi bagate la masina de spălat . 
Ne dăm seama ca sa facut deja ora 12 asa ca trebuie sa ne apucam de prânz , fugim repede spre bucătărie pentru a le face de mâncare copiile .
După ce facem mâncarea dăm la copii sa mănânce , si apoi mâncăm si noi putin in fuga, după care mergem sa-i ajutam pe copii la teme , la prepararea ghiozdanului si sa facem putina ordine la ei in camera deoarece parca ar fi al2 lea război mondial hârtii pete tot fulgi de la perne prin tot patul etc.
Când se face deja ora 16:00 pornim din nou spre bucătărie pentru a pregăti cina , apoi dăm drumul la apa pentru a se spală sotul cand ajunge acasa obosit de la munca. 
După ce terminam de mancat in familie , ne ajutam sotul sa se spele sau daca are nevoie de ceva sa ii ducem, după care ne asigurăm ca si copii fac baie si se pregătesc de culcare, revenim la bucătărie pentru a strânge dezastrul rămas după cina si lăsăm farfuriile in chiuvetă deoarece nu mai putem sa le mai spălăm . Mergem la baie unde facem un dus rapid , apoi mergem in dormitor unde stam in pat langa soțul nostru sa ne uităm la un film, dar fiind foarte obosite nu ne mai putem ține ochii deschisi asa ca decidem ca ne ducem la copii pentru ai verifica inainte de culcare, obosită se ridica din pat se duce la copii care bineinteles ca dorm deja , le stinge Tv-ul si le lasa becul putin aprins. După care revin in pat unde adorm intr-o fracțiune de secunda. 
Deci viața unei femei nu este atat de usoara!!! Succes 

4 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...