Ce smartphone Allview ii recomand lui Marius, autorul Blogatu.ro , la aproximativ 1000lei?

Incep prin a va spune despre ce va fii acest articol.

Acest articol face referire la ce telefon cred eu ca i s-ar potrivi lui Marius.
După multe analizari ,in care am cautat informatii despre el si despre ce ii place in materie de smartphone,mi-am dat seama ca i s' ar potrivi perfect noul Allview x2 Soul Mini 
. De ce tocmai acest smartphone? In primul rand pentru ca se incadreaza in suma de bani indicată de el ,constând in jur de 900-950lei. 
Mi-am mai dat seama ca el are nevoie de un telefon inteligent ,cu memorie sufienta pentru toate aplicatiile de care are el nevoie.
Si nu in ultimul rand pentru ca Marius este autorul Blogatu.ro si trebuie mereu sa fie activ pentru a nu-si pierde fanii si acest telefon il va ajuta foarte mult.
Caracteristici Allview x2 Soul Mini 

Acesta este un telefon micro Sim  cu dimensiunile 139,8×67,4×5,15mm si o tastatură Qwerty pe ecran .
Sistemul lui de operare este Android 4 (android fiind unul dintre cele mai utilizate moduri de operare la smartphone-uri.)
Este un telefon modern cu ecran Amoled cu diagonala de 4,8"  .
Camera foto principala de 8.0Mp pentru cele mai bune poze si claritate desavarsita.
Camera foto frontala de 5.0Mp pentru selfiuri de inalta calitate .
Realizezi fotografii la semnul pacii cu opțiunea Gesture Shot. 
Transforma cele mai frumoase clipe în amintiri pretioase cu ajutorul înregistrărilor video cu rezoluție Full.
Capturează imagini panoramice de pana la 360de grade.
Este un smartphone mai slim dar foarte plin de energie .
Cu toate ca smartphone-ul este foarte slim nu face rabat de performanta si autonomie. Cu o baterie de 2050MaH iti ofera pana la 11h de convorbire, 8h de playback video si pana la 200h in stand-by.
Bateria SDI din ultima generatie asigura cu pana la 30% mai multa capacitate fata de bateriile obisnuite de aceeasi dimensiune si o durata de viata mai mare.
Procesorul Octa Core cu frecventa de 1,7 GHz împreună cu soluția grafica Mali  450 si Memoria Ram de 1Gb asigura viteza necesara pentru ca browsing-ul, multi-task-ul, si gamingul sa se realizeze cat ai clipi.
Memoria Flash de 16Gb iti ofera spatiul necesar pentru fisierele importante.
Designul fermecător este intregit de rama ecranului , ce măsoară numai 1,8mm pe părțile laterale ale telefonului.
Are multe funcții inteligente precum: Smart Dial, Smart Answer, Pauză Alarma, Double Tap To Wake, Black Screen Gesture, Fast Menu, Reamintire inteligenta,  Fake Call, Aplicație Meteo si multe altele.
Cu ajutorul tehnologiei Wi-fi Display si a unui adaptor Smart2View imaginile de pe smartphone-ul tau sunt vizualizate pe orce TV cu port HDMI fie ca este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri,poze,browsing sau apeluri video in rețelele de socializare.
Acest telefon are tot ce ii trebuie lui Marius de aceea ii recomand cu placere noul Allview X2 Soul Mini. .....Mai mult decat un telefon.....Un accesoriu fashion..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...