#ChicElite

Chic Elite este o comunitate online pentru femei.

Unde li se ofera femeilor o sansa de a primi sprijin concret despre proiectele lor profesionale sau personale si dezvoltare in direcțiile dorite.
Iar bărbaților li se dau posibilitatea de a vedea lucrurile din unghi feminin ,pentru ca astfel sa faca un pas in plus in cunoasterea femeilor din viata lor fie mama,iubita,sotie sau sora.

Ei au creat pentru noi o platforma pe care ne invita sa-i ajutam si sa o dezvoltăm împreună  pentru a trai si a ne creste copii intr-o societate mai buna.

Găsim aici mentori care ne pot răspunde la intrebarile care ne frământă ,specialisti in domeniul lor pe care i'au selectat din sute de experți.

Chic Elite este o comunitate vie, unde esti asteptat si ai un rol important prin contribuția ta.
Devin-o varianta ta cea mai buna!!

               Dare.Care.

Va voi face cunostinta cu persoanele pe care le veti întâlni la Chic Elite .

Echipa de mentori !!!!


 Carmen Mirela Lavric-Consultant
Absolventă a facultății e Psihologie, Sociologie si Pedagogie a Universității București.  Specializată în Asistență Socială ,a unui curs post-universitar si a unui masterat in Supervizare in servicii sociale si sanatate mentală la Facultatea de Psihologie in Asistență Socială a Universității din Vest Timisoara.
Si-a completat studiile cu o a doua licenta in Administratie Publica ,o specializare in tulburări de dezvoltare pentru copii 0-3 ani in Israel si alta in Leadership si Guvernata.
  Liviu Pasat -Business si Personal Finance Coach
Liviu este de profesie inginer software, actual autor ,antreprenor ,trainer si inițiatorul proiectului "trezeste banii din viata ta".
A susținut seminarii în fata a peste 30.000 de persoane din toata tara ,pe tema finanțelor personale.
Fan al lui Anthony Robbins e printre singurii oameni din România care a participat de 5 ori la UPW.
  Dr.Lavinia Rasca-Profesor si Consultant.
Profesor ,consultant ,manager si antreprenor cu o contribuție inportanta la la formarea liderilor si la crearea initiativei antreprenorilor din Romania .
Lavinia Rasca este membră fondatoare ASEBUSS -primul program Executive MBA din Romania si director general al companiei de Training EXEC'EDU.

  Madi Radulescu-Executive Coach
Executive Coach de peste picior 20de ani construieste cu si alaturi de manageri ,de lideri ,de oameni si organizații . Mii de experiente,mii de ore,mii de oameni,mii de intrebari. A descoperit "puterea intrebarilor" si cu fiecare contribuție a sa a devenit mai puternica ,mai relevatoare ,mai apropiata de esenta lucrurilor si a găsirii solutiilor potrivite.
  Sorina Brandea -Trainer si Consultant.
Trainer si Consultant ,Romarketing,inovatie ,empatie si noutate în HR. Trainer si Consultant in cadrul propriei firme Romarketing a adus in Romania in 1998 Thomas Internațional ,unul dintre cele mai cunoscute si utilizate sisteme de evaluare comportamentală la nivel internațional .
Crede in valoarea fiecaruia ,in posibilitatea de a-ti utiliza potențialul la maximum cu condiția de al cunoaste.
Motto-"Fii tu însuți ,nu încerca sa fii cea mai reusita copie a modelului tau in viata"-Sorina Brandea



Georgiana Raluca Trandafir -Avocat
Dincolo de a fi un avocat de elită ,Georgiana ,Managing Partener al casei de Avocatură TrandafirsiAsociates ,este un om de elită.
Intuitivă,aplecată spre înțelegerea profundă a lucrurilor ,spre privirea curată catre sine si catre exterior ,acționează cu precizia si forta unei săbii de samurai,atunci cand situația o cere.


Mirela Paduraru-Consilie in estetica si Trainer.
Mirela este un Trainer in cosmetică si machiaj profesional ,de-a lungul carierei numele ei fiind asociat cu multe brand-uri celebre . Este autor al numeroase articole si a participat ca invitat special in cadrul multor emisiuni la TVR1,TVR2,PrimaTv, Antena1,ProTv,Digi24 si KanalD. 
 Amalia Savinescu-Photographic Coach ,Visual Story Maker

Pune oamenii in valoare ,susține cunoasterea de sine ,aduce esenta si lumina, interacționează autentic si generează experiente memorabile.
Diplomele ei sunt: Psihologie, Consilie Psihanalitic, Coach ,Trainer,manager resurse umane,consultant ,absolventă EMBA si fotografa profesionistă.
Acesti oameni sunt aici pentru a te sprijinii si a-ti oferii raspunsurile de care ai tu nevoie .
Sunt niste oameni minunata!!!

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...