Apa , mangaierea sufletului

Fie ca bei apa plata , apa carbogazoasa s-au apa de la chiuveta , esti constient ca trebuie sa iti astamperi setea , dar daca bei apa si de placere nu doar de nevoie atunci esti atent la gustul si calitatea apei si vitaminele le care ti le ofera .
Atunci cand bei apa trbuie sa simti cum iti hodrateaza fiecare parte a corpului numai dintr-o gura si ca te umple de minerale pentru a trece momentul cu bine , acea apa care te duce cu gandul la   apa de izvor  rece si pregatita oricand pentru a fi savurata la nevoie s-au din placere ideal sa fie ambalata corespunzator in pet-uri de 0,5l pentru afi usor de purtat fie in geanta sau rucsac.
Apa-de-izvor.jpg
O apa de neuitat trebuie sa aiba un gust inconfundabil de fiecare data cand o savurezi , iar cu fiecare data in plus sa iti ofere acelasi gust inconfundabil.

Gandeste-te ca dupa o zi plina de momente bune dar si rele ajungi acasa , insetat cu o sete necontrolata si gasesti pe masa o sticla de apa din apa ta preferata, care te asteapta cuminte si rece pentru a o savura in odihna , uitandu-te la televizor s-au luand cina.

S-au poate vrei sa te gandesti la aceea zi in care ti-ai strans toti prietenii la un gratar , si vrei sa savurezi un pahar de vin proaspat facut din cultura propriu , dar iti dai seama ca are o tarie destul de mare si vrei sa il stingi cu o apa carbogazoasa cu mult gust pentru a-l transforma in sprit ,
iar odata facuta aceasta combinatie care pare combinatia perfecta , te gandesti inca o data la apa aceea de izvor care este numai buna de savurat si iti dai seama ca gustul este cel care face diferita prin atatea calitati si proprietati unice ale unei ape bogate in minerale .
Proba 13 SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...