Tu , cum iți menții un corp sănătos ?

     Din ce în ce tot mai nulți oameni uita sa își mențină organismul , corpul dar și mintea sănătoase din diferite cauze fie din cauza stresului fie din cauza lipsei de timp . 
 Statisticile arata ca în medie de 81% adulții nu consuma suficiente fructe și legume necesare organismului . 

     Tu cum încerci sa iți menții organismul și corpul cât mai sănătoase ? 
   Cum  îți organizezi mesele ,și nu în ultimul rand câte legume și fructe consumi pe zi ? 
     Eu spre exemplu prefer câte un suc sau câte un smothie rece , în care sa îmbin atât fructe cât și legume . 
     Din câte am înțeles un suc proaspăt făcut din anumite fructe și legume te ajuta la diferite părți ale organismului. 

         Castravete+ Frunze de spanac +tulpini de țelină  = oxigenează sângele din organism .
          Ananas +menta+tofu+ghimbir=surplus de proteine 



      Banane+iaurt+nuci= gustarea care conține toți nutrientii necesari pentru organismul nostru 


      Varza kale+ ghimbir +cocos =ajuta la antiimbatranire și sănătatea creierului  ( știu ca varza suna destul de urat pentru un smothie dar gustul nu este atât de rău ) 

   Singura problema depinde și de aparatul pe care îl folosești în prepararea acestor gustări sănătoase 


   Eu vreau sa va fac cunoștință cu noul Hurom Hz Alpha ,acesta folosind un sistem inovator de stoarcere lenta prin presare la rece, fără a încălzi sucul sau al aera așa Cum o fac storcătoarele centrifuge , acest sistem produce de cu pana la 6 ori mai multe vitamine , minerale și enzime decât storcătoare obișnuite .

    Hurom își dorește ca , cât mai mulți oameni sa consume fructe , frunze și legume pentru a duce o viață cât mai lunga sunt fericita alături de cei dragi . 

     Hurom a creat acest aparat cu cea mai mare încredere ,oferind o garantie 10 ani la motor și 2 ani pentru restul pieselor .
   Are un motor cu inducție ,monofazat ,este din inox 100% , este un aparat electrocasnic ultra-silențios ajuntandu-te sa te bucuri de o băutură rece și sănătoasă la orice ora din zi sau din noapte fără a deranja celelalte  persoane din casa , în special dacă ai copii mici , face parte din seria Alpha , acesta este noul model care are 43 de rotații pe minut , preparandu-ți un suc natural 100% și mult mai gustos și sănătos decât cele din comerț în dar câteva minute .
    Și în ultimul rand nu rata șansă de a cumpăra produsele hurom fiindcă ai reduceri la storcătoarele Hurom  pentru a te bucura împreună cu cei dragi ție de un stil de viață mai sănătos .


 Acest articol participa la proba cu nr 2 de pe platforma SuperBlog !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...