Atinge perfectiunea!

           Cat utile credeti ca sunt cursurile de limbi straine pentru firme ? 

  Ei bine , va voi spune eu cat sunt de utile.
Din punct de vedere profesional va dezvaluesc ca sunt extrem de utile , poti sa stii engleza la perfectie , dar daca nu stii engleza tehnica sau engleza juridica , lucrurile pe care tu le stii nu te pot ajuta destul de mult.
,,Agentia de traduceri Swiss Solutions" cauta oameni capabili sa traduca diferite materiale , contracte sau documente de natura juridica , tehnica sau economica iar de aceea pune mare pret pe calitatea angajatilor sai.
Pentru ca aceasta firma se ocupa cu traduceri specializate isi doreste ca toti angajati sa aiba un nivel de cunoastere mediu pentru fiecare tema in parte.
Sunteti de aceeasi parere ca mine? Adica , cursurile de limbi straine ajuta la formarea unui simplu angajat intr-un specialist cu acte in regula.
Pe viitor Swiss Solutions sa gandit sa poata oferii cursuri de limbi straine angajatilor pentru ai ajuta sa atinga steaua succesului si sa devina angajati demni de a lucra in domeniul de traduceri.
Partea cu traducerea este cea mai frumoasa , depinde din ce perspectiva o privesti tu .Daca stai sa te gandesti acceasta meserie este si grea si usoara , dar daca simti placerea de a face acest lucru , inseamna ca este o meserie foarte frumoasa.
Eu m-am gandit o data sa devin traducator de limba engleza , dar am ezitat fara sa imi dau seama cat de frumos poate sa fie.
Imagineaza-ti ca in fiecare zi ajuti clienti sa isi rezolve problemele legate de traducerea unui contract sau al unui document , sa stai printre atate hartii si sa lucrezi cu placere.
Dar sa nu ne abatem de la subiectul care face referire la cursurile de limbi straine.

                 Consideri ca un astfel de curs te poate ridica ca si pozitie de lucru la firma?

 Bine inteles.
Cu fiecare nivel peste care treci , te va ajuta sa ajungi cat mai in varf.

                      Stiai ca 90℅ dintre centrele de invatamant asigura pregatirea studentilor doar la nivel general ?

Ei bine da asa este ,nu poti compara nivel de pregatire al studentilor la scoala cu acel nivel de a urma un curs specializat in acest domeniu . Acestea fiind spuse cred ca sunteti si voi de acord cu mine in importanta unui astfel de curs pentru a iti ajuta mintea sa gaseasca anumite lucruri esentiale profesional ,care iti pot fi de folos atat pe plan profesional si pe plan casnic .Iti pot fi de folos in viata la multe chestii. Learn , use your intelligente and at the finally .Be The Best!!!!
Proba cu numarul  7 pentru SuperBlog!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...