O poveste veche de Crăciun

Îmi amintesc cu drag de copilăria mea , mai ales de sezonul sărbătorilor de iarna , era atât de frumos cu ani în urma , deja de la începutul lunii decembrie simțeai spiritul Crăciunului , nu ca acum când multe din tradiții nu se mai respecta , și găsești din ce în ce mai puține persoane care sa  simtă acel fior în apropierea sărbătorilor de iarna .

    Îmi aduc aminte cu drag de ninsorile ce se porneau în miez de noapte și pana a doua zi ajungea zăpada pana la geamuri , și cu greu reușeai sa  ieși din casa , dar totuși simțeai aceea fericire de a sta în casa alături de familie . 
    Îmi este dor de soba cu plita , dar care emana o căldură destul de mare cât sa încălzească 3 camere , mie dor de mirosul de coji de portocala , bunica mea mereu obișnuia sa pună câteva coji pe plita pentru a se împrăștia mirosul de portocala în toată casa , și alături presară puțin zahar pudra , iar împreună cu mirosul de portocala se simțea și o nota de vanilie , doamne ce frumos mai era ! 
      Îmi amintesc ca în zilele de iarna când mașină cu pâine nu ajungea din cauza viscolului , bunica ne pregătea turte pe plita , ce gust bun aveau , aveau o savoare aparte . 

     Îmi amintesc  ca în fiecare zi era armonie în casa , iar colindele răsunau de peste tot , la tv , la radio și pe străzi . 
    Ce mai era frumos înainte , era când cu câteva zile înainte sa vina Moș Crăciun ne strângeam cu toții sa împodobim bradul ,de fiecare data îmi doream sa fiu eu cea care pune steaua în vârf , împodobeau bradul cu multe globulete colorate , cu multe steluțe aurii și betele argintii , înainte făceam cu surorile mele beteala din hârtie creponata și le lipeam prin colturile camerei , ne strângeam toate și ne apucam sa facem scrisorile pentru Moș Crăciun și ne chinuiam sa ne iasă cele mai frumoase felicitari ca moșul sa ne scrie pe lista cea buna iar mai apoi lăsăm scrisorile sub bradul de Crăciun urmând sa adormim cu gândul ca a în ziua următoare ne așteaptă cadourile dorite . 


      Dar ce este intradevar frumos la aceasta sărbătoare sunt BraziCraciun.Net , mie îmi aduc amintiri frumoase brazii   în special acei brazi artificiali fiindcă nu fac mizerie dar păstrează viu spiritul Crăciunul așa Cum o face și un brad de Crăciun obișnuit .
     De când cu poznașul meu băiat trebuie sa fiu atenta la ce cumpăr , mai bine cumpăr brazi de Crăciun artificiali pentru ca băiatul meu sa nu tragă de el și sa facă praf casa fix în Ajunul Crăciunului .
    Fiecare brad de Crăciun construiește o noua poveste în fiecare an . Brazi de Crăciun artificiali te ajuta sa menții poveste cu fiecare an mai departe și sa iți construiești lanțul de amintiri cu aceleași obiecte .
     Este frumos sa te unesti cu toata familia la masa de Crăciun exact ca pe vremuri , iar datorita tehnologiei acum ai posibilitatea de  a păstra vie fiecare imaginea a reuniunii de familie alături de bradul de Crăciun , numai prin un "click" pe telefonul mobil .
     Redescoperă în tine copilul de altădată care era fericit numai la auzirea cuvântului "Crăciun ".
  Comanda online brazi de Crăciun artificiali și scrieți istoria mai departe a fiecărui Crăciun petrecut cu cei dragi .


 Pentru a gași brazi artificiali deschide link-ul  de mai sus și gaseste-tu bradul preferat pentru a Îți începe povestea !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...