Sa fii femeie nu-i usor !!!!

După cum spune si titlul Sa fii femeie nu-i usor ! Trebuie sa fii pe placul tuturor ! Dar pentru a fi pe placul tuturor trebuie mai întâi sa fii pe placul tau ! Fiecare femeie are un ritual propriu pentru frumusete ! Dar cea mai grea problema a multora dintre noi sunt "Vergeturile" .
Ele apar fie de sarcina fie din cauza altor probleme medicale ! M-am confruntat si eu cu asemenea probleme !După ce am rămas însărcinată , schimbarile corpului au inceput sa fie vizibile ! Aveam pielea deshidratata , Probleme de dermatita , mâini si picioare umflate si in cele din urma eram plina de vergeturi ! Pe burta , pe sani,  pe picioare si era foarte dificil sa ies afara cu asa corp ! Ma uitam in oglindă si imi spuneam ca nu poate fii mai rău ! Eram stresata si plângeam si nu găseam o solutie , am încercat tot posibilul cu toate cremele , măstile pentru vergeturi dar niciuna parea sa nu de-a randament , in plus nu vroiam sa il afecteze cu ceva pe bebe din burtica  ! Asa ca am încercat masca cu zaț de cafea , Uleiul de măsline , Uleiul de argan,  uleiul de cocos si încă vro 100 de metode fara vrun rezultat ! Dar niciodata nu m-am gandit la Uleiul din flori de mac !
Nu pot sa imi dau seama cum l-am ratat ! Dar ce este cert este ca nu il găsesti oriunde si multe din cremele care conțin Ulei de flori de mac nu contine parabeni ! Eu folosesc foarte mult produse de la Farmec si vrând sa imi cumpăr , creme de fata (doar de aici folosesc sunt cele mai bune ) am zărit in raft o crema restructuranta antivergeturi ! Toate produsele din acesta gama sunt hipoalergenice , fara parabeni si conservanti , asta fiind benefic pentru multe persoane care au pielea extrem de sensibilă si eu printre acesti oameni , am un ten foarte sensibil , deshidratat si uscat , asta datorandu-se multor cauze , schimbarea vremii , dereglari hormonale si multe alte cauze !!
Inainte de a o cumpara m-am oglindit bine asupra produsului imi era frica sa nu dau iar gresi! Dar cand vad eticheta, contine ulei de flori se mac , nu contine parabeni ! Ma gândeam sa fie oare adevarat ? Eu stiam de mult de produsele Farmec si stiam si de calitatea lor , am o părere extrem de buna despre acesta ! Acesta crema face parte din noua gama Gerovital Plant !!! Numai numele imi spune deja totul despre produse "Plant" automat sunt făcute din plante , cu o experienta peste 30 de ani in acest domeniu produsele sunt deja perfecte ! Ajunsa acasa imi doream parca sa zbor sa incerc crema cea noua !Rezultatele nu au întârziat sa apara ce este drept nu din prima zi , dar pe parcurs sa cunoscut extrem de mult deoarece au fost rezultate vizibile încă din prima saptamana !
Parca nici nu imi venea sa cred ce miracol mi se întâmplase ! Si cate creme , masti si uleiuri încercasem , au fost toate niste pierderi de timp si de bani ! Daca nu mergeam sa imi i-au cremele pentru fata de la
Farmec probabil nici nu as fi bagat de seamă ce miracole exista !Asa miracol ca altfel nu il pot numii!  Uleiul de flori de mac cine s-ar fi putut gândi unde sa il găsim ! Era foarte aproape dar tot ce avem de facut este sa ne oglindim ochii de 2 ori ! Asa ca  încercați din prima produse de la Farmec ! Frumusețea isi spune cuvantul !!!
Fiecare femeie are ceva in frumos trebuie doar scos in evidență acel "ceva " . Va astept si pe voi cu păreri si ce trucuri folositi sau a-ti folosit pentru frumusete?


Acest articol participa la cea de'a 4 proba cu Farmec Spring SuperBlog 2016!!!!

40 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super. Au cele mai bune produse cei de la Farmec

    RăspundețiȘtergere
  3. Dana Maria Popescu Schinteie7:50 a.m., martie 18, 2016

    Produsele Farmec sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. super produsele de la Farmec sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  5. Farmec are nişte prodse minunate şi de calitte

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai perfecta dreptate in tot ce-ai scris ,si eu sunt multumita de produsele de la Farmec !

    RăspundețiȘtergere
  7. Vergeturile fac parte si ele din corpul nostru si trebuie sa le iubim, mai ales ca ele sunt semnele dragostei de mama!

    RăspundețiȘtergere
  8. prefer produsele farmec sampoanele si balsamurile de par

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele Farmec sunt bune, nu-i uşor să fii femeie ��Rodica Florentina Denghel Neagoe

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt produse bune
    Georgy eu georgy

    RăspundețiȘtergere
  11. Ador produsele Farmec #Criss Emma

    RăspundețiȘtergere
  12. sa fiu sincera sunt cele mai bune produse de la Farmec

    RăspundețiȘtergere
  13. Un articol foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mereu Farmec ne surprinde cu produse noi de calitate

    RăspundețiȘtergere
  15. Da este cu multtttttt mai greu sa fii femeie si eu obisnuiesc sa spun ca am fost discriminate deoarece: Dumnezeu a fost barbat!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu siguranta nu este usor sa fii femeie dar este frumos sa fii in aceasta postura.Eu folisesc produse Farmec dar pe acesta nu l-am incercat dar tinand cont de prezentarea ta cu siguranta o sa o fac

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi plac produsele Farmec! Eliza Veres

    RăspundețiȘtergere
  19. Să fii femeie e foarte greu , asta.i clar ...de aceea avem nevoie de produse de calitate ca acestea !

    RăspundețiȘtergere
  20. Nh stiam că există ulei din flori de mac.Nu am auzit pana acum.De la FARMEC folosesc crema epilatoare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Așa este. Nu este ușor dar este plăcut. Ador produsele de la farmec.

    RăspundețiȘtergere
  22. de usor nu va fi niciodată dar este placut de cele mai multe ori

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu e usor sa fi femeie...mai rau ca barbatii nu inteleg niciodată cate sacrificii fac femeile pentru ei...#Eugenia Ovidiu Neagu

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...