Primăvara a sosit ! Blogathonul sa pornit ! Si începe a colinda! Cadouri sa de--a !

buna seara ' buna seara 
Iaca vin cu povestioara
Si cu informatii multe 
Ca Blogathon 2016 sa nu va uite !
Si incep asa frumos , scriu articol cu folos , imi doresc ca sa castig si pe voi sa va invit ! 
Stiu ca mulți încă n-ati aflat ! Blogathon a inceput ! Despre ce este vorba mai exact ! 
Platforma Blog Awards nea obisnuit deja cu minunatele ei probe si cu premii pe masura ! Acum la începutul primăverii organizatorii s-au decis sa ne bucure cu încă o proba minunata  si extrem de tentată ! Campania Blogathon 2016 se desfasoara pe platforma BlogAwards! Te invit si pe tine draga cititorule sa participi in joc sunt puse premii in valoare de 5000 de lei ! 

Voi prieteni virtuali care scrieti articole superbe , inscrieti-va si veti avea de castigat ! În cadrul campaniei se vor acorda 20 de premii , presupunând 20 de castigatori ! 
Premiul 1 -1000lei
Premiul 2-1000lei 
Premiul3-500lei 
Premiile 4-20 cate 150 de lei ! 
Pentru a castiga Blogathonul 2016  vei lupta la final de pe data de 1noiembrie pana pe data de 20 noiembrie in play-off alaturi de ceilalți 19 castigatorii! 
In campanie poți inscrie 1-3 articole , si ai sanse egale indiferent cat de tarziu înscrii articolul pana pe 1 noiembrie ai destul timp ! Dar te sfătuiesc sa participi cat mai curand , asa iti poți promova articolul pe toate site-urile tale de socializare si de a atrage câți mai participanți ! Eu va invit pe voi si chiar mi-as dori sa va inscrieti , premiile nu sunt de   neglijat ! Am participat la fiecare proba , campanie , nu m-am gandit doar la castig, ba din contra m-am gandit la pasiunea si plăcerea cu , care scriu aceste articole si cat suflet pun in ele ! Mi-as dorii ca in acesta proba sa castig ! Vino si tu !! Alatura-te noua ! Bloggeri de succes sau bloggeri anonimi ! 
Noi suntem o familie mare si dorim sa ne marim in continuare ! Ajuta-ne si tu ,inscrie-te si vei avea posibilitatea de a castiga premiile propuse ! Juriul este alcătuit din organizatorii BlogAward !Inainte  de a inscrie  articolul asigura-te ca ai scris  corect din punct de vedere gramatical ! Asigura-te ca ai pus tot ce trebuie in el, linkuri corecte , pasiune si multa dragoste ! Esenta fericirii ! Asa ca nu mai sta pe gânduri , alature-te noua , vino in familia noastra si vom deveni prieteni ! ☺☺☺☺☺☺☺😊😊😊😊

7 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...