Fotografii cu suflet

Urmează sa ai evenimentul vieții tale ? Urmează nunta ta ? Deja ti-ai găsit perechea și vrei sa se audă clopotele de nunta cât mai repede cu putință ? Te-ai gândit la fiecare detaliu oricât ar fi el de mic ? Ti-ai ales nașii ? Dar meniurile ? Hmmm, se pare ca ai făcut toate pregătirile .

 Cum ai luat deciziile importante ? 
Spre exemplu ,cum ti-ai ales nașii ? 
Presupun  ca ți  i-ai ales cu sufletul , fiindcă nașii Îți devin apoi părinți spirituali  ,ca o a doua familie .

 Dar fotografii ? 
Pe ei cum i-ai ales ? Aici am vrut sa ajung ,ce înseamnă pentru tine o fotografie ?
 Pentru mine înseamnă un moment foarte important  înghețat intr-o imagine creeata cu multa dragoste și pasiune de către fotograf și persoanele implicate în fotografie  . 

La ce te-a dus gândul când ai ales un fotograf pentru nunta ?
  Oare te-ai gândit doar la " Sa avem și noi câteva amintiri " s-au te-ai gândit la momentul în care le faci ,sa simptome atâta fericire și iubire  numai auzind un click ? 
Ca sa iți alegi fotografi pentru nunta trebuie sa simptome acel "feeling " ca da te facă sa devii natural , sa fii tu însuți  , sa iți săruți mireasa cu drag și pasiune nu doar fiindcă faci niște fotografii. 

Sunt mulți fotografi care fac acest lucru doar din datorie , pentru bani , dar mai sunt și câțiva fotografi de nunta care pun sufletul în fiecare fotografie pe pare o fac ,care simt fiori de fiecare data când văd un cuplu care își unesc destinele prin căsătorie . 

   Un fotograf de nunta trebuie sa iți inspire din prima clipa de când v-ați întâlnit încredere și certitudinea ca totul va ieșii perfect . 
   Din punctul meu de vedere un fotograf trebuie sa devină unul cu apărut de fotografiat pentru a reuși sa ajungă sa facă fotografii perfecte , și nu în ultimul rand trebuie sa transmită emoția cu ,care face aceste fotografii ,sa arate ca îi place sa producă niște imagini cu suflet ,niște amintiri păstrate vii ,precum iubirea celor ce se leagă prin sfântă taina a căsătoriei . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...