S-a întors norocul la mine cu #Buzzstore si #Buzzsilan

Particip de ceva timp la campaniile de pe #Buzzstore dar acesta este prima data cand am avut norocul sa fiu aleasă printre cei 1000 de testeri la campania #Buzzsilanvizualizați aici  prima mea reactie , am fost super încântată ,imi venea sa sar in sus de fericire , provocările pentru mine sunt cele mai frumose.
si sunt extrem de încântată , am facut chiar un video
In colet am primit
1 sticla de Silan pentru a o testa eu
10 monstre pentru a le impartii prietenilor
10 pliante informative
+un cadou de la Silan

Prima testare a avut loc deja si am fost mulțumită 100% de calitatea si mirosul noul Silan gold , el face parte din gama  Soft&Oils , ceva delicat si fin care iti rasfata simturile , toate hainele mele au iesit moi si pufoase nu mai spun de cele ale lui "Bebe" .
Chiar si el a fost incantat de noul Silan.
Ma bucur nespus ca am avut ocazia sa testez noul Silan .
Deja am inceput răspandirea noul Silan , mi-am informat prietenele si pe rand au venit sa le dau monstra si pliantul pentru al incerca .

Fie la servici , fie acasa monstrele sunt aproape pe gata. Deci fetele care vreti monstre va astept.
Mi-am ocupat foarte mult timp cu acesta campanie , care este campania mea favorita as putea spune !
Când spui Silan deja spui mai mult decat un balsam , te poate ajuta si la treburi in casa , de exemplu , înmoaie un servetel cu Silan si Unge câteva petale de la florile pe care le ai prin casa  , vei simti un miros divin si proaspăt in toata casa .

Mirosul pe care acest balsam il produce este unul de senzatie , mi-a inparfumat fiecare coltisor al casei , miroase a proaspăt , ceea ce ma bucura , fiindca nu mereu am timp sa frec pardoseala pentru a mirosii frumos intreaga casa ! Dar cu un singur servetel inmuiat in #Silan miroase casa 3-4 zile lejer ! 
Primul care sa bucurat de monstrele Silan a fost piticul meu , care a fost incantat de experienta trăită , este foarte sensibil si nu ii plac toate mirosurile , de exemplu am un parfum pe care nu il suporta daca ma dau in aceeasi camera cu el ,începe sa plângă , dar parfumul acestui balsam ii este pe plac.
Printre primele persoane care au testat acest balsam se afla se si sora mea , la prima vedere era sceptică cu privire la parfumul lui , dar a fost de ajuns sa ii dau sa miroasă din sticla mea de balsam si a fost mulțumită. 

Cumnata mea urmează sa aibă un bebeluș si mi-a cerut monstra imediat ce a aflat ca am fost si eu selectată pentru testare.
Multumesc #Buzzstore  si #Buzzsilan pentru aceste experiente minunate . A fost o experimenta si încă este de vis ! 

15 comentarii:

  1. Se vede ca iti place Silan, atat de mult incat l-ai folosit si la reimprospatare florilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari draga mea ,bravo tie ! un produs minunat de mare ajutor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Super.Si eu am primit o mostră Silan şi sunt ffff incantată!

    RăspundețiȘtergere
  4. va multumesc tuturor pentru sustinere

    RăspundețiȘtergere
  5. Super produs Silan, arome minunate si haine catifelate.

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...