Vreau un credit pentru a imi umple grădina cu flori

Uff cand ma duc in vizita la prietene si rude si vad curțile lor ca sunt frumos amenajate si pline flori , leagăne  si accesorii de grădină , dar curtea mea arata ca după furtună si imi vine sa mor de ciuda.
Dar din lipsa banilor nici nu ma mai îndur sa mai cheltui vrun ban .
In plus mi-as lua un credit  dar la cate acte iti trebuie pentru a fi aprobat mai bine te lipsesti, si iti pui poftele in cui.
Când mi-am intrebat cea mai buna prietena cum a reusit sa strângă atatia bani si sa isi faca atâtea lucruri în curtea din fata casei ,mi-a raspuns simplu 'Mi-am facut un credit-de-nevoi-personale si toate problemele mele s-au rezolvat" Hmm stau si ma gândesc
si ii spun " Dar nu ai nevoie de
atâtea acte si umblaturi?"
"Nu , nu ai nevoie de niciun act , ma rog doar de unul care sa ateste ca ai salariu stabil lunar"
"Doar atat? "
'Da , este foarte simplu sa iei un credit bancar  datorită companiei AVBS Credit ."
"Apelează cu mare incredere la specialistii AVBS Credit , tu nu trebuie decat sa ii contactezi si sa alegi felul de credit pe care il doresti , fiindca sunt doua feluri
-Credit de nevoi personale cu garantie
-Credit de nevoie personale fara garantie
si de acolo se vor ocupă ei cu siguranta "
După nici o saptamana mi-a fost aprobat creditul bancar si de acolo am inceput sa imi pun planurile in aplicare .
Mi-am ales un gazon fals de toata frumusețea , un balansoar verde si o masa de sticla  foarte frumoasa .
Mi-am mai achiziționat si stalpi solari pentru toata grădina .
Ca sa nu mai vorbim de o tonă de flori de toate culorile si toate felurile , rosii , galbene si verzi , panselute , crini ,lalele si mulți trandafiri , am 1000 de pitici si o albă ca zăpada , acum am o curte de invidiat , asa da chiar merita si cand ma gândesc la cate drumuri si acte trebuia sa fac la alte bănci si companii pentru a primii un credit , imi vine sa urlu puteam sa imi i-au o teapa zdravănă.
Iar fiindca mi-au mai rămas cativa bani am decis sa imi achizitionez un parc pentru copii pe care sa il amplasez in mijlocul grădinii cu topogan ,leagăn , caluti si o cutie de nisip , si uite asa am reusit sa multumesc pe toata lumea cu un singur credit .
Cateva lucruri pe care trebuie sa le mai stiti sunt ca AVBS Credit  are multi parteneri printre care BRD , BRD FINANCE, ING, ICREDIT ,CETELEM si multi alti sa vorbit destul de mult comunicatele de presa despre cat de rapid poti intra in posesia unui credit.
In plus tu iti poti alege toate optiunile care ti se potrivesc fie ca vrei un credit in  lei sau in valuta . Alegerea iti apartine si la optiunea de a da un avans sau nu, iti poti fixa dobanda si perioada pe care doresti sa iei creditul.
La emisiunea RadioLynx si pe tvr2   am auzit ca sunt pe piata romaneasca de circa 8 ani ocupandu-se de indeplinirea viselor noastre. Pe mine una m-au ajutat sa imi indeplinesc un vis ce imi dadea batati de cap de ceva timp.
Acest articol participa la ultima proba nr 16 din cadrul Spring SuperBlog 2016.

3 comentarii:

  1. adevărul este că în ziua de azi, fără bănci nu faci nimic. deși dacă te gândești ce dobânzi au... e un cerc vicios...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ai reușit să obții grădina visurilor, atunci ne bucurăm!
    Mulțumim pentru articol, mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...