Vreau sa îmi amenajez camera de joacă

Săptămâna trecută  am fost in vizită la nişte prieteni de familie , si fara sa vreau am vazut ca i-au facut copilului lor o cameră de joacă , ceea ce mi sa părut o idee super bună ținând cont cate dezordine se face în casa zilnic.
Când am ajuns acasa , deja i-am propus soțului ce aveam eu în gând .
Am stat si m-am gândit eu , dacă le fac o cameră de joacă automat nu vor mai face dezastru peste tot .
Dar cum soțul meu lucrează zilnic va trebuie sa fac eu totul .
Ei cât de greu poate fi ?
Pentru început am nevoie de parchet şi tapet , apoi totul devine joacă dar să vedem cine va pune parchetul , că eu sunt tufă la destea .

Cum o fi cum o ieşi , aşa să rămână căci e pentru prima dată cand fac asa ceva .
Fiindca am mai cumpărat de pe site-ul Diego , m-am decis ca de data asta tot de acolo sa achiziționez totul , mai ales că acum îmi pot face si un card-de-fidelitate si pot beneficia pana la 50% reducere.
În plus daca mă abonez la newsleter voi primi din timp toate ofertele asa nu voi rata nici una .
Fiindcă camera de joacă trebuie sa fie destul de rezistentă voi folosi pardoseală rezistentă la apă fiindca cea normală nu va rezista cu siguranță la cât dezastru fac copii din ziua de astăzi .
Iar pe pereți voi folosi tapet fiindcă voi reuşi sa il pun cu mânuțele mele .
Dar cu siguranță va fi un tapet extrem de rezistent , nu aş vrea sa mi-l desfacă copii din prima zi.
Am dat comandă de pardoseală , tapet-pentru-copii verde-cu-masini si un adeziv special pentru a lipii tapetul  si folie pentru a pune sub parchet , am învățat şi eu câte ceva de la soțul meu , că doar nu degeaba am stat pe lângă el.
Camera era pregătită aşa că eu m-am apucat de adunat sculele pe care le necesitam. 
Am inceput frumos cu cater,  ciocan de gumă,  cumpăna,  pensulă , masină de tăiat pardoseala , rațuşca , măsurătoare pentru a ieşi tapetul drept .
Când in sfarşit mi-au ajuns materialele am avut marea surpriză sa fiu anunțată   că am beneficiat de o super reducere datorită cardului de fidelite, de îndată  m-am si apucat , mi-am dus bebelușul la soacra mea si am inceput .
La inceput mi se tot parea ca nu fac bine , ca nu pun drept , dar încet încet mi-am dat seama ca de fapt totul imi ieşea perfect.
Mai întâi am luat-o de la capăt punând folia pe jos pentru a putea pune pardoseala , la pardoseala a fost o nimica toata , toate mi-au intrat fixe astfel nu am mai avut nevoie ai de plinta,  bine ca o voi pune şi pe aceea dar când voi mai avea timp ca deh acuma prea toate dintr-o data .
După ce termin de aranjat pardoseala , stau si ma gândesc , "Bai da nu cumva trebuia să  pun tapetul mai întâi? " Oh my Good îmi zic in sinea mea,acuma na ce să  fac?  Daca apelam la servicii de pus pardoseala cu siguranță mi-ar fi spus ca prima oară se pune tapetul , dar eu sunt incăpățânată si fac totul de capul meu.
Am decis sa continui aşa fiindca nu mai aveam timp să  dau pardodeala la o parte si să o i-au de la capăt. 
La tapet a fost mult mai greu , a trebuit măsurat pereții,  a trebuit verificați cu cumpăna si tot aşa , pana când am reuşit sa aduc tapetul la locul lui a fost o intreaga aventură .
Cu toate astea , tot ce mi-am propus mi-a ieşit OK.
Daca verificăm pagina de facebook Diego      vedeam ca au si servicii  pentru toate si nu mă mai chinuim singură.  
Dar stii vorba aia "Do it yourself!" ? Asta am vrut eu , dar in orce caz sunt fericita ca am reusit sa fac ceva cu mânuțele mele.
Dragii mei vă sfătuiesc aşa ca de prieteni la prieteni , dacă nu sunteți specialiști în domeniu , nu va apucați , eu am avut noroc cu soțul meu care avea scule , avea camera la drept dar cel mai bine este să apelați la un specialist in domeniu.
Acest articol participa la proba cu nr 14 sponsorizată de Diego in  cadrul Spring Super Blog 2016 !!!



4 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...