Masina, a doua mea casa

Dupa cum spune si titlul masina pentru mine inseamna a doua casa , daca este echipata cu toate necesitatile tale deja devine  o casa ,  atunci cand pleci la drum lung fie ca pleci singur sau cu familia vrei sa te simti bine in autoturismul tau. Eu am un BMW , care este foarte comod , si cu ajutorul site-ului Edotec  mi-am dotat masina dupa placul meu , cu toate necesitatile : Bluetooth ,  handfree ,  senzori parcare , camera spate , filmare in trafic si multe altele .  

        In acest an , mi-am dorit sa imi i-au copii si sa merg intr-o mica vacanta cu masina prin frumoasa mea tara . 
      Nu va pot spune cat de fericiti au fost copii ,stiind ca pe drum pot viziona filme /desene vhiar in masina iar eu ma pot bucura de putea fi conectata la toate aplicatiile pe care le folosesc direct din masina , un asa drum sa tot ai . 
       Fata cea mare este dependenta de Facebook de aceea nu ii place sa stea prea mult prin masina , dar cu noile navigatii auto pe care mi le-am montat  deja a devenit o masina magica.
        Am mers destul de mult cu masina ,  iar copii erau de alterati din cauza oboselii , asa ca am decis sa opresc la o pensiune fiind si noapte , aveam cu toti nevoie de un somn dulce , dar cand am vazut ca parcarea era in panta mi sa facut rau ,  niciodata nu ma descurc la parcare si mai ales cu spatele ,dar cum aveam camera si senzori de parcare si a fost cea mai simpla parcare facuta vreodata .
Vezi la cate te ajuta tehnologia asta , iar acum ai o groaza de produse care te asteapta , mai bine spus pe site-ul Edotec se afla peste 3500 de produse auto disponibile in stoc
 Datorita tehnologiei eu alaturi de copii me am petrecut cea mai frumoasa calatatori intr-un vehicol auto ,copii au fost incantati iar eu m-am putut bucura de aplicatia Facebook si intragram Pentru a putea share-ui toate selfie-urile facute in munti .
O experienta minunata ,te astept si pe tine sa imi povesteti una din experientele prin care ai trecut alaturi de un vehicul auto ...
ACEST ARTICOL ESTE SCRIS PENTRU PROBA CU NR 11 DIN CAMPANIA SUPERBLOG2016
       

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...