Casa de vis

    Oare cati va amintiti de casutele facute in pat sau in vopaci ? Eu una imi amintesc si acum cat de usor puteam face o casa fara griji dar timpul a trecut si acum fiind deja mare si avand o familie imi trebuie o casa reala nu una pentru joaca si asta nu este destul de usor finndca pamantul il pot cumpara repede dar pentru  a face o casa pe aceea bucata de pamanat am nevoie de  cateva proiecte de casa mai intai sa imi pot pune imaginatia pe hartie si apoi sa transform total in realitate . 
      Pentru inceput pare greu iar daca nu ai langa tine persoane cu experienta in domeniu va fii si mai greu .
     Pentru inceput eu visez la o casa mare incapatoare cu 4 dormitoare ,2 bai, 1 bucatarie ,1 sufragerie  ,  1 hol   si vreau ca sufrageria sa fie la etaj cu un balcon pentru a- mi bea in fiecare dimineata cafeaua privind rasaritul soarelui .
          
    Dar cum de la imaginatie pana la realitate este cale lunga am nevoie de niste oameni iscusiti pentru a-mi face un proiect tehnic complet .
AIA ma va ajuta cu toate , in primul rand imi VA face un proiect al casei pe care mi-o imaginez dar inainte imi vor spune daca se poate autoriza iar in cazul in care nu se poate face o autorizatie pentru acesta casa imi vor spune din prima pentru a nu pierde timp aiurea .
     Un alt obiectiv bine punctat este suma de bani de care voi dispune pentru acesta investitie unde personalul se va ocupa sa nu il depaseasca si sa se incadreze in suma acesta.
      Eu imi imaginez casa foarte mare , facuta din ciment pentru a rezista ma tenta sa o fac din chirpici ca pe vremuri dar m- am razgandit , vreau geamuri si usi pe culoarea  mahon din termopan si sa fie duble , culoarea peretilor va fii un maro deschis .

     Iar inauntru vreau o frumusete de casa , cand deschid usa vreau sa am in hol mare cu , camere pe stanga si pe dreapta . La inceput va fi bucatarie iar pe cealalta parte una din bai ! Apoi vor fii dormitoarele ,iar la sfarsitul holului sa fie dormitorul principal cu baie inclusa acesta fiind dormitorul meu , fiecare camera vreau sa aiba geamuri pentru a aierisii de cate ori vreau si cu un pervaz mic pentru a pune cate o floare pentru a invrselii camera .
      Culorile vor fi vii  incepand de la maro deschis , auriu , ciocolatiu , portocaliu , rosu , Roz sau chiar albastru .
      Dar cea mai frumoasa idee este ideea sufrageriei care va fi la etaj , scara va fi in bucatarie , o scara din lemn cu  bari foarte dese pentru a nu fi un pericol pentru copii .
      Ajunsi in sufragerie vom intra intr- o alta lume , lumea lemnului , imi doresc exagerat ca acesta incapere sa fie din lemn , cu un mini bar intr-un colt , camapea mare din piele neagra , o masa mare de cristal si un semineu ca pe vremuri , pe jos vreau blanite din imatie de piele iar pe peretele din spatele canapelei vreau sa fie pictat manual o imagine a unei paduri sub clar de luna . Balconu il vreau din metal pemtru a fi mai resistant Aici nu voi pune decat cateva scaune , o masuta din lemn si cateva glastre cu flori .
       Hmmm ,  ce spuneti de ideea mea ? Celor de la AIA le-a placut ideea mea , am autorizatie am tot ce imi trebuie asa ca Spor la construit !!!!! 
Acest articol este scris pentru proba cu nr 12 in Campania  Super Blog 2016 !!! 
         
     

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...