O amprenta cu stil

Cred ca nu sunt singura care in copilarie se juca de-a diferite job-uri de-ale adultilor ca de exemplu : avocat, medic sau profesor.
    Mie sa fiu sincera mi-a placut din totdeauna sa ma joc de-a "doamna profesoara " si insiram mii de carti, caiete si cataloage facute de mine pentru a ma preface cu adevarat ca sunt O profesoara,  si uite asa timpul a trecut sI mi-am dat seama sa imi place extrem de mult scoala,  avand doua materii preferate limba romana si limba engleza .
    Au fost,  sunt si vor fi mereu materiile mele preferate din doua motive .
● Limba romana este o limba extrem de frumoasa pe care pot spune ca o iubesc.
● Iar limba engleza este o limba vorbita in toata lumea ceea ce ma va ajuta mereu.
            Acum la aproape 20 de ani vreau sa imi indeplinesc visul de a studia cat mai mult cele 2 limbi deschizandu-mi un birou de traduceri.
       Voi face traduceri din toate limbile. Voi traduce documente,  carti ,scrisori si orce se poate traduce .
Stiu la prima vedere pare destul de usor dar va asigur ca nu este. Ca birou nu aveti nevoie de un spatiu foarte mare, si de tot ce aveti nevoie sunt : calculator , imprimanta,  materiale didactice  ( coli , caiete , carti  , pixuri etc ) si un lucru extrem de inportant "o ştampilă" .
     Cum si de ce este de importanta maxima o stampila in acest job  ?
     Fiindca o stampila cu personalizare iti va lasa aprenta pe fiecare fişa tradusa,  ceea ce te va face sa te simti extrem de multumita de reusitele tale.
    Imagineaza-ti numai Cum pe spatele fiecarei fişe va fi amprenta ta personalizata
Eu deja stiu cum va fi amprenta mea ..... si va suna cam asa:

                           Translate fast! !!
                ● Specializare in traduceri
                    incepand de la documente
                     pana la carti "
                             Detalii la nr de telefon
                                0754 *** *** !

Suna binişor ? Ce spune-ti as putea avea noroc?  Eu sincer cred ca da , fiindca lasandu-mi amprenta peste tot voi ajunge foarte sus.
     Pentru a comanda o stampila personalizata nu trebuie decat sa intri pe site-ul  Colop   sI sa iti alegi stampila care ti se potriveste stilului tau, o poti personaliza cu litere,  cifre sau date importante.
  Ce pot spune norocul e de partea mea eu mi-am ales stampila Printer Q43 si deabia astept sa o folosesc la fiecare ocazie ivita.
   Stampila are garantie asa ca sunt sigura de calitatea produsului ales, mai mult va invit sa accesati link-ul de mai sus pentru a va convinge si singuri despre orce dubiu.
  O stampila te poate ajuta indifferent de job asa ca poate iti va fi de folos o stampila cu stil.

Acest articol este scris cu o deosebita placere pentru proba cu nr 5 din campania SuperBlog2016...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...