Answear.ro oferă soluția perfecta !

Și nu prea știu cum sa încep , pai sa va spun sfârșitul s-au sa încep și eu cu inceputul așa Cum este corect și așa Cum face toată lumea ? 
    Pai bine , am sa încep cu inceputul .
   Acum vre-o 2 săptămâni am participat la un eveniment pe care l-am așteptat , am participat la un botez , botezul nepotelei mele , pana aici toate bune și frumoase dar...continuam ...
Ca orice fata /femeie am sifonierul "full option "de haine , începând de la     rochii elegante , sacou-uri , fuste scurte,  pantaloni , pantofi , sandale,  ghete și cizme și  nu mai știu ce haine pentru evenimente speciale , dar când vine vorba sa  am vreun eveniment mi se c-am amesteca ideile intre ele ,dacă înțelegeți !!!
😂😂😂😂 

     Așa pai sî fiind pe ultima sută de metrii, cu vreo câteva ore înainte de la pleca de acasă îmi pregătesc una din acele rochii de ocazie fiindcă urma sa fie prima data când o port pe celelalte le-am purtat deja și nu îmi place sa merg cu aceasi rochie la mai mult de 2 evenimente  , o pun pe umeraș fără sa o probez intre timp îmi pregătesc celelalte lucruri de care am nevoie și pe ale soțului , și parcă totul urma sa iasă perfect , dar și dar .... mă îmbrac , mă aranjez  ,plec ,ajung la locul cu pricina ,și după vreo doua ore constat cu părere de rău că nu pot dansa , "vaii acu' I acu' , ce sa mă fac ?" 
 Dar oare de ce ? Rochia era atât de strimpta ca nu puteam sa mă mișc și încep sa îmi pun întrebări în gând 



"- Oare cum nu am simțit asta pana acum?" 
"-Oare de ce acasă îmi venea perfect ?" 
 Și tor așa , am fost super supărată , tocmai mie sa mi se întâmple așa ceva , ce urat ....
Mătușa mea își face puțin timp și vine către mine , văzându -mă atât de supărată , si-a dat seama ca nu sunt în apele mele . 


   - Dragă dar ce ai pățit ?  Ai o fața ? 
 -Pai. ... (încercăm să ascund supărarea , nu vroiam sa îi fac și alte griji ) nimic ..
  -Ehhh na' de parcă eu nu te cunosc . 
 -Pai ca sa vezi , rochia de pe mine mă strânge groaznic , nu îmi dau seama cum acasă totul a fost perfect , pur și simplu sunt socata , am crezut ca voi dansa toată noaptea la cât de comod mă simțeam în ea la început , ca sa nu mai spun ca pantofii sunt noi și ei și am bat ca dracu * 
  -Hmmm ,stai sa găsim o soluție , ca sa mergi acasă va dura pe puțin 1h și 30 de minute, poate am sa iți găsesc o ținută la mine , avem aceasi talie , nu cred ca va fii greu sa găsim ceva . Pana la urma ești nepoata mea .
   -Da , ai dreptate!  


   Câteva minute mai târziu eram deja în drum spre casa ei , asteptand cu nerăbdare sa arunc aceasta rochie oriunde , numai sa nu fie pe mine . 


Mi-a oferit 2 rochii noi nouțe ,cică erau pregătite pentru revelion și Crăciun dar acum este o excepție. 

   Observ câteva detalii care fac diferența dintre rochiile de proasta calitate și cele bune calitativ și îi adresez următoarea întrebare : 
- Îmi zici și mie de unde le-ai luat ? 
 -Da ,dar îți plac ? 
  -Da chiar stilul meu , știu ca la mărimi ne potrivim acum văd ca și la stil ne potrivim foarte bine . 
   -Deja știi poate ca eu îmi aleg cu atenție ținutele și nu las niciun detaliu sa îmi scape , și poate ca știi ca eu îmi comand ținutele online de pe Answear.ro .
 -Aaa , da parcă mi-ai spus ceva! 
   -Și ia vino sa iți arat ce mi-am luat săptămână trecuta !


 O urmez încet și văd o pereche de cizme superbe , parcă făcute pentru mine special , și încep sa mă gândesc ce scuza sa folosesc sa i le iau .... dar grabindu-mă o las pe alta data , și ne întoarcem mult mai vesele la local.
  

 Fără sa îmi dau seama ,orele trecuse repede în noua rochia , am dansat incontinuu aproape , mâncarea era apropiate neatinsa , și uite așa era ora 00:00 și așteptam scaldatoarea , după acest pas , nu cred ca mă mai zărit cineva la masă, singura pauza pe care am facut-o a fost sa ies la o gura de aer , fiindcă mă sufocam . 


 Ce pot spune decât titlul "Answear.ro soluția perfecta ! " 

 Acesta proba participa la proba cu nr 20 dîn cadrul Superblog 2017 

Un comentariu:

  1. Wynn casino - DrmCD
    A number of 안산 출장샵 people will continue to play games. There will be several poker 제주도 출장마사지 tables for every 양산 출장마사지 one of those 광주 출장샵 people to play, including the 밀양 출장마사지 Wynn Poker Room.

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...