Secretul frumusetii!!!

Nu ti-ai dorit vreodata sa ai fata fina,  fara acnee, fara riduri iar pielea sa fie mereu hidratata?
Eu cred ca da , fiindca toate suntem femei si ne dorim sa aratam si sa avem o piele cat mai sanatoasa .
Mi-am dorit din totdeauna o crema hidratanta eficienta tenului meu , fiindca tenul meu este ca si vremea,  aci e neted aci apar fel si fel de probleme dermatologice,  dar din punct de vedere stiintific acest lucru este normal.
Iar din cauza porilor care nu pot respira din vina sutelor de mii de produse pentru make-up se pot produce diferite probleme ale pielii , precum punctele negre, ten gras 's.as.m.d .
Pana acum doua saptamani m-am chinuit cu sute si mii de produce , de la creme si masti din comert Pana la creme si masti din produse naturale dar fara success fiindca stati sa va zic eu Un secret ,toate aceste produse dureaza doar la inceput, mai precis cateva zile dupa care nu isI mai fac efectul si uite asa o luam de la capat iar si iar,Pana ajungem la probleme grave ale pielii .
Cunosc destul de multe fete care au incercat sa gaseasca secretul unui ten frumos dar au esuat .
Un produs pentru o piele sensibila sau grasa are nevoie de un mare professionalism din partea producatorului.
Ca sa nu mai zic ca sunt multe dintre noi care prefera un produs mai ieftin chiar daca este inefficient ,iar aici intervine raportul calitate-pret, putine dintre noi ne dam seama ca pentru o mica diferenta de pret ne putem inrautatii aspectul pielii.
Cu toate acestea nu este primul articol pe care il scriu despre ingrijirea pielii , si ca de fiecare data boy promova acelasi brand de produse dermatocosmetice fiindca exista cei doi termeni nelipsiti din ecuatie calitate-pret.
Tot ce va pot spune este ca m-am decis sa incerc alte doua produse de la Farmec -prima linie de produse dermatocosmetice.
Am ales sa testez o crema hidratanta 24 h fiindca zilnic folosesc produse pentru make-up iar pielea mea are nevoie de cat mai multa hidratare pe Tot parcursul zileI cat si pe parcursul intregii nopti atunci cand pielea mea respira foarte mult.
Acesta crema reface bariera hidrolipidica si compenseaza deficitul de hidratare, produsa din 3 compusi esentiali;:
● Aquaxyl
●Ceramidyl -Omega 3-6-9
● Sepilift
Care hidrateaza ,restructureaza, hraneste ,tonifiaza si corecteaza .
In 2 saptamani diferenta este foarte vizibila iar ce este special la acesta crema este ca efectul se vede in ceva timp si dureaza un termen lung.
Al doilea produs pe care mi l-am dorit sa il incerc este o crema-masca calmanta si regeneratoare care reface filmul hidro lipidic protector al pielii.
Compusa din :
■Zanthalele
Care ajuta la reducerea iritatiilor si a disconfortului pielii.
■Uleiul de avocado si untul shea
Care regenereaza structura pielii
■Scootex
Care calmeaza pielea.
Pentru aceste produse nu am platit o avere dar ca si calitate sunt extrem de bune ,fiindca deja a 3-a zi mi-am simtit pielea diferita, se cunoaste si cand folosesc fondul de ten acesta se intinde mult maI bine ,iar dupa demachierea si utilizarea mastii pielea mea ramane fina si catifelata.
Puteti incerca si voi produsul de care aveti nevoie din noua gama Gerovital H3 Derma+ , aici veti gasii toate produsele de care aveti nevoie indiferent ca este vorba de fata ,par sau Corp.
Acest articol a fost scris pentru proba cu by 3 a campaniei SuperBlog 2016.!!!

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol, Nicoleta! Ai scris fain, dar mi-ar fi placut sa respecti tema (sa fii doctor si sa lansezi un produs), sa fii mai creativa si mai atenta la scriere, caci s-au strecurat incoerente si greseli gramaticale.

    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru sfaturi o sa le i-au in comsiderare !!

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...