Vin extraterestri

Afara  cerul sa innorat  si parca sta sa inceapa o ploaie terontiala cum nu sa mai pomenit ,
dar din mijlocul furtunii pe cerul negru apare o luminita alba ca o stea ce pare ca se apropie , si cu cat se apropie se face mai mare , eu priveam pe fereastra tremurand de curiozitate sa vedem ce se va intampla , in cateva secunde totul se face alb si Boom , ceva a aterizat fix in gradina mea , imi i-au hainele de vanatoare si ies in gradina unde dau de o nava extraterestra in toata regula , ma ascund repede in tufis si privesc cu atentie , oare ce se va intampla ?  Oare de ce au venit ?  Ne sunt prieteni sau ne vor invada ?
Atatea imtrebari fara raspuns , si cu toate astea misterul  ma atrage si imi doresc sa aflu oare ce se va petrece in continuare ? Cand usa navetei se deschide o fiinta ca un soricel dar de dimensiuni mai mari se strecoara prin usa crapata si dupa el inca 3 fiinte la fel , nu pareau foarte fiorosi dar pareau nervosi si vorbeau intr-un limbaj pe care nu il mai  pana acum , oare cum ma voi intelege cu ei ?  
Hmmm atatea intrebari , atat mister si atata actiune intr-un singur film SF pe care il puteti viziona la cinema incepand din data 11 noiembrie 2016 .

   Acest film cuprinde mii de stari , frica , curaj , actiune , drama , suspans sau fericire toate aceste stari le veti cunoaste in momentul vizionarii filmul  , avand ca actor principal pe Amy Adams  vom afla impreuna daca misterul se va dezlega si vom afla pentru ce au venit ei , oare cineva va reusi sa comunice cu ei ?  Sa speram ca da !
Cine va venii la cinema sa vizionam Primul contact si sa intram intr-o alta lume plina de extrateresti , nave spatiale , lupte pentru binele omenirii si multe altele .
 Acest articol este scris pentru proba cu nr 17 din campania SuperBlog 2016 ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...