Tu ce îți dorești de Crăciun ?

Bună dragele mele , stăteam frumos în pat și deodată mi-au venit în cap o serie de gânduri și treburi pe care trebuie sa le termin pana în Ajunul Crăciunul dar cu atâtea treburi pe cap nici nu îmi imaginez când voi reuși sa mă gătesc și eu ca de" sunt femeie și tare îmi place sa petrec timp gatindu-mă . În ziua de azi exista fel și fel de metode moderne pentru a termina treaba cât mai repede atât la curățenie cât și la gătit , dar pentru îngrijirea mea durează mai mult cu toate metodele moderne existente , hmmm așa am gandit-o eu . Și care este cea mai grea parte de îngrijit și de întreținut ? Nu este nici coafura nici make-up ul ci este epilarea ! 

 Acum as vrea sa va întreb cât timp petreceți în baie incercând sa va epilati cât mai bine și sa nu va iritați ? Eu știu din propia experiența ca durează foarte mult și pe deasupra mai este și costisitoare  , de acest lucru îmi este frica , sincer va spun ! Am încercat sute de metode majoritatea ineficiente și pe deasupra foarte scumpe , nu mă plâng de  bani dar nici nu vreau sa plătesc extrem de mult pentru un produs care nu oferă calitate excelenta . 
   Auzisem de la cineva ca mai nou găsești Kit-uri de epilat cu ceara  la preturi avantajoase și calitate foarte buna , așa ca mi-am zis "merita încercat " . 
  Și uite asa am dat peste produsul care mi se potrivește perfect din orce punct de vedere și este vorba despre Kit-ul de epilat Free ceara cu miere . 
De ce mi se potrivește ? Fiindcă am pielea destul de uscata și sensibila iar mierea mă ajuta extrem  de mult , fără a-mi lasă iritații sau pielea mai uscata decât era . 
Kit-ul este la un preț accesibil tuturor zic eu fiindcă își merita banii datorita calității , și este format din :
-1 încălzitor ceara Free 
-7 cartușe ceara naturala cu miere 
- 1 set hârtie de epilat 100buc/set
 Mie mi se pare convenabil și pe deasupra foarte eficient și ușor de utilizat datorita cablului electric pot folosi încălzitor ul peste tot , adică îmi va fi mult mai comod sa mă epilez nu doar în baie .
     Am citit și despre hârtia de epilat care este destul de groasa fiind mai ușor de folosit având 7 cm lățime , termin mult mai repede .
     Aaa , și mai este ceva știu ca multe persoane care comanda pe internet diferite produse "cică la oferta " te rup apoi la transport și zic fiindcă sunt pățita , ehee , dar în acesta situație tariful este de numai 14 lei oriunde în țară și de doar  5 lei în București , asta da oferta  ,sI la produsele de pe site și la transport mi se pare corect .
     Acest produs este fabricat în Italia și este foarte bun ca și calitate .
       Mie deja mi-a picat foarte bine site-ul și produsele găsite aici , dacă doriți sa aflați cât mai multe intrați pe cele 2 link-uri puse mai sus și va veți convinge ! 
 În sfârșit frumusețea nu mai este atât de costisitoare ci chiar plăcuta !!! 
 Epilarea nu a fost nicicând mai ușor de efectuat , și tadaaa voi fi pregătită la timp cu toate pentru Crăciun ! Voi cu ce va epilati ? 

Un comentariu:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...