Timp de preparare - 8 minute
Timp de gătire -12 minute
●INGREDIENTE
3linguri de iaurt / smantana 
12 linguri de faina 
3 oua 
Sare după gust 
■PENTRU TOPPING
 -suc de roșii (eu am folosit  suc de roșii făcut de casa )
 -mezeluri /carne de pui 
- cașcaval ras 
 -ciuperci /ardei/măsline 
    Pizza la tigaie este poate cel mai gustos si rapid aperitiv .
Pentru a se prepara corect urmează pașii :
    ♡În primul rand începem cu blatul , amestecam intr-un bol toate ingredientele menționate mai sus pana obținem un aluat moale și omogen .
  ♤ încingem tigaia la foc mediu , și punem puțin ulei după care turnam aluatul . 
 ● După care adaugam topping-urile alese , mezelurile tăiate cubulete s-au feliuțe (după bunul plac ) , punem capacul și lasam sa se coacă la foc mic spre mediu . 
  ♢ În momentul în care blatul se rumenește pe margine iar cașcavalul este bine topit optim focul  și luam tigaia de pe foc .
   Feliem pizza cât este fierbinte .
 Și încă ceva , mie îmi place sa folosesc tot feluri de mirodenii în sosul de roșii pentru o aroma mai deosebita , de exemplu cimbru , busuioc , tarhon etc.


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine v-am regăsit! !!