Cum imi sustin cauza

In acest articol vorbim despre Hotmama.
Ce este Hotmama? Un magazin, super util pentru femeile gravide si cele care alapteaza.Hotmama ofera haine chiar si pentru ocazii mai speciale.haine pentru alaptare si haine pentru gravide iar daca gasesti pretul te va soca.
Din propria experienta stiu ca este greu sa gasesti
Ca bloger ambasador Hotmama mi-as propune ideea unui parteneriat pentru a ajuta magazinul sa fie cat mai in top si la indemana tuturor.
Am cateva ideei de parteneriat dar ca de obicei mi se amesteca ideeile iar la final nu stiu ce sa aleg , as merge pe ideea unor Comunitate de presa fiindca este una din ideile succesului, printr-un comunicat de presa ai sanse 100% ca lumea sa afle despre acest proiect , sa afle despre Hotmama.Ideea asta imi surade si ramane in mintea mea , decid sa scriu pe o coala ca a 2-a zi sa nu uit prima idee buna.
Pentru o reteta de succes ai nevoie si de timp nu poti sa te arunci in cap din prima , mai intai trebuie sa faci alegerile corecte , ca mai apoi sa fii multumit de reusita.
A 2-a zi deschid laptop-ul , iar sub el dau de coala pe care scriesem ieri si imi dau seama ca a fost o idee buna , acum imi aduc aminte.
Comunicate de presa prima idee ,si nici 5 secunde nu trec si imi vine in cap cea de-a 2-a idee stralucita , Radio Gold FM , da prin radio lumea afla multe in ziua de astazi , este logic asculti radio peste tot ,in tranvai,taxi,autobuz si inclusiv  in masina ta personala .
Din cunostintele mele stiu ca sunt multe da multe femei care alapteaza , nici nu stiu sa va spun cu certitudine media le an,dar sunt realista si stiu ca daca as fi in locul lor mi-as lua haine comode pentru alaptare , iar Hotmama ofera aceste produse speciale, deci apelam la Hotmama.
Proba 27 SuperBlog2017 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...