Dragos vrea sa îl vada pe Mos Crăciun !!

Haideți sa il ajutam pe Dragos ,din nefericire ingerasul nu poate vedea ,asta inseamna ca nu a vazut niciodată chipul mamei,sau pe al mosului,off ce dureros.

Părinții lui spun ca Dragos a mai suferit o intervenție in luna martie ,dar la ultimul control facut in Italia ,medicii au constatat ca trebuie sa se mai intervină o data.
Trimite un SMS la 8832 cu textul DRAGOS si donează 2 euro ,ajutându-l pe Dragos sa-si recape vederea.
Si îngerii au nevoie de oameni ,acum in prag de sărbători sa arătăm adevaratata noastra solidaritate si sa le redăm speranta parintilocl ca, copilul lor il va vedea pe Mos Crăciun.
Numai o secunda daca v-ati pune in locul părinților v-ati da seama ce inseamna ,imaginati-va daca ar fi copilul vostru in locul lui, ce ati simti si la ce metoda ati apela pentru al face sa se insanatoseasca. Haideți sa fim solidari si sa donam 2 euro pentru ca ingerasul sa poată vedea.

Suntem la jumătatea drumului din punct de vedere financiar ,pe platforma de donații online a Asociatiei Salvează o inimă s-au strâns 7004 euro ,iar in conturile bancare ale părinților s-au strâns aproximativ 9611de euro ,deci in total circa 16615 de euro .
In doar 12 zile sau strâns acesti bani dar ne mai trebuie încă 19385 euro pentru ai reda vederea micul ingeras Dragos Szabo.

Dragos Szabo in varsta de 1 an si 3 luni a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate ,iar suma necesara pentru operatie este de 36.000 de euro.
Dar cel mai rau este ca  timpul este limitat ,in maxim 3luni trebuie operat, cel tarziu pana pe 13 ianuarie.
Pe 19 septembrie 2014 familia Szabo il primea cu brațele deschise pe micuțul Dragos . Fiul mult dorit al Anei-Maria si al lui Claudia Szabo din Cluj.
Dragos sa nascut prematur cu 2 luni inainte de termen si a trebuit sa stea la incubator o vreme pentru a se intarii. Dar căldură produsă de incubator ia afectat interesului ambii ochi ,iar acum riscă sa nu mai vada niciodată . Deci prin urmare numai împreună de poate . Orce donație contează!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...