Povestea unui pantof sport

  Nu este asa  ? In dulapul fiecarei femei se afla mii de haine sau incaltaminte,  fie ca sunt de firma fie ca nu,  adoram aceste lucruri. Dar , majoritatea articolelelor de imbracaminte si incaltaminte sunt articole sport , fiindca ne simtim mult mai OK in haine sport decat in cele elegante,  cel putin asa e la mine , si cred ca la multe dintre voi este la fel. Hai spuneti voi de cate ori nu a-ti  trait o aventura in care articolele sport v-au ajutat ? Eu am trait mii de povesti alaturi de adidasii sau tenisii mei sport.

    Si incep una din mi
ile de amintiri de care am avut parte, imi doream de ceva timp sa merg si sa vizitez Cheile Bicazului si Lacul Rosu fiindca ador muntii,  iar fiindca timpul ne-a permis eu si sotul meu ne-am hotarat sa plecam intr-o mini vacanta si sa savuram mirosul proaspat al naturii .
Problema este ca atunci cand vine vorba de plecat in vacante parca imi ia Dumnezeu mintile sI incep sa arunc in bagaj jumatate din dulap , cu toate ca folosesc maxim 3 perechi de incaltaminte si cateva schimburi de haine , dar de acesta data ceva a fost diferit,  mi-am pus in bagaj doar noii mei pantofi de la Reebok  din piele naturala cu talpa elastica si cateva schimburi , l-am uimit total pe sotul meu , de la mii de perechi de incaltaminte sa ajungi sa iti pui doar una a fost un şoc , pentru mine nu fiindca adoram aceea pereche de pantofi si m-am decis sa parcurg acest drum cu ei in picioare.

 Imi place hainele sport ma fac sa ma simpt extrem de lejera si increzatoare in mine , si ma simt in pielea mea , de obicei port tenisi dar de data asta pantofi si-au castigat locul,  deja eram nerabdatoare sa ma plimb prin munti si sa simt natura si sa petrec mii de momente frumoase alaturi de sotul meu .
Odata ajunsa acolo nu am stat pe ganduri,  am parcat masina si am pornit la drum , eram super "power" , si am vazut atat de multe locuri dragute,  cred ca si pantofilor mei le-au placut fiindca au fost in atentie mai ceva ca mine , o doamna se apropie la un moment dat de mine si ma intreaba :
● Hey , draguta de unde ti-ai luat acesti pantofi sport de dama Reebok ?  Sunt comozi,  caci de frumosi sunt superbi. 
● Buna ,i-am achizitionat de pe Internet de pe site-ul answer.ro,  aveau peste de 3000 de modele de incaltaminte sport de la firme renumite precum , Adiddas , Nike , Puma , Reebok si inca multe altele.


● Vai sunt superi draguti,  voi cauta si eu.
 Si asa am luat-o mai departe,  mi sa parut ciudat fiindca pana acum nu ma mai oprit cineva sa ma intrebe de unde mi-am cumparat incaltamintea, dar adevarul este ca imi plac, si apoi cea mai frumoasa amintire este cand am ajuns intre natura , inconjurata de munti , doar eu si sotul meu , si o liniste asurzitoare  , si ne-am luat in brate soptindu-ne cat de dor ne-a fost de acest moment,  doar noi 2 ,si parca ma simteam tanara din nou, nu ca as fi batrana dar viata de zi cu zi cateodata devine atat de oboaitoare si de aceea m-am bucurat de acele clipe minunate in mijlocul pustietatii .... Deci cum sa va spun alaturi acesti pantofi sport am trait poate cea mai frumoasa aventura din viata mea si  cred ca si lor le-a placut ce au vazut .

Acest articol participa la proba cu nr 8 din campania SuperBlog2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...