Bine ai revenit in Bucuresti

Hmm , orasul Bucuresti un oras cu o frumusete aparte,  plin de viata. 

  Poate ca nu mai este cum a fost odata dar in multe locuri raman lucruri care iti aduc aminte de vechiul Bucuresti. 
  Dupa atata umblat prin tari straine imi era dor sa ma intorc in scumpa mea tara si de ce nu chiar sa vizitez cateva locuri din Romania , ca doar avem o groaza de pline de istorii vechi si incantatoare sau chiar lucruri moderne pline de farmec.
   Am ajuns in Bucuresti in jurul orei 07:00 dimineata,  fiindca mi-am propus ca pentru cateva zile sa fiu doar o simpla turista in Bucuresti am inceput vacanta cu calm.
    Cu toate ca eram destul de obosita vroiam sa  vizitez cate ceva inainte de a-mi cauta un hotel unde sa petrec noptile. 
Prima idee care mi-a venit in cap a fost Arcul de Triumf find extrem de cunoscut , si i-am zis taximetristului numai decat sa ma duca acolo .
    Si de aici incepe aventura mea.

Odata ce am coborat din taxi am luat-o la pas, minunandu-ma de sutele de lucrurI extrem de interesante , bine Inteles am facut si selfie-uri pentru a savura aceste amintiri si peste ani.
Pe langa Arcul de Triumf am vizitat si Manastirea Casino un loc extrem de linistit unde te poti ruga pentru cei dragi in pace.
    Dar cum ceasul era deja 11:40 am sunat taximetristul pentru a ma ajuta sa gasesc un hotel ,iar el imi spune :
"-Din cate stiu in zona asta se afla un hotel de **** stele foarte elegant este vorba de Hotel Domenii Plaza .
     Am luat-o incetisor la pas si bine Inteles ca l-am gasit,  era extrem de vizibil.
     Dupa ce am intrat m'am facut lejera pe o canapea extrem de comoda in timp ce imi asteptam randul.
    In acest timp am zarit eleganta salii de receptie si cata frumusete puteai vedea cu ochii, ramasesem uimita privind in jur ca un copil , gamdindu-ma la cate lucruri frumoase exista in Bucuresti iar acest hotel fiind unul dintre ele.
    Dupa ce mi-am inchiriat o camera ,defapt cea mai superba camera vazuta vreodata ,am facut un tur Al hotelului  pentru a vedea cu ce este decorata cladirea de straluceste asa de tare , nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca au fost folosite aceleasi pietre ca cele folosite la Arcul de Triumf combinata cu marmura de Carrara si diferite tipuri de lemn pretios. 
Odata ajunsa in camera m-am simtit ca o pana pe aripile vantului datorita ambiantei incantatoare si a serviciilor de lux care imi reveneau.
   O camera extrem de eleganta cu mobilier din lemn masiv de cireş si stejar,  tesaturi englezesti si bumbac egiptean care pastreaza inca aceea atmosfera boema specifica stilului de acum ani de zile.
   M-am bucurat de un somn linistit dupa care mi- am propus sa imi raftat corpul cu seeviciile de spa sI jacuzzi , sauna si diferite masaje care m'au facut sa uit de tot stresul acumulat.  
Si daca nu stiati  3 dintre hotelurile din lanţul Residence Hotels " Arc de Triomphe ,Domenii Plaza si La Conac " se afla in Bucuresti iar cel de al Iv-Lea  este situat in Riviera franceza in Hyeres .
A fost poate cea mai frumoasa vacanta , in tara mea mai precis in " vechiul " Bucuresti.

Acest articol este scris pentru proba cu numarul  6 a campaniei SuperBlog2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...