Incurajati donarea

In articolul de astazi va voi prezenta Campionatul de Bine , ce este si in ce consta acest Campionat va voi explica in urmatoarele randuri.
Campionatul de bine este o competitie pentru atragerea de donatii adresata ONG-urilor din Romania ,gazduita , organizata si implemantata de Sursa Binelui.
Premiile acestui Campionat sunt dublarea sumelor atrase din donatii in limita a 5000 de euro.
Au fost deja alesi 42 de finalisti in Campionatul de Bine , in total 42 de proiecte pentru strangerea de donatii.
Scriu acest articol in mod special cu speranta ca ne vom unii si vom ajuta ONG-urile cu venituri pentru proiectele propuse.
Sustin ideea donarii dar  cum este o campetitie doar 3 participanti in Campionatul de Bine  vor castiga .
Eu am ales sa reprezint si sa va prezint Centrul Help Autism din Suceava , pe locul 7 in finala lupta pentru a castiga unul din cele 3 locuri si de a dubla donatiile stranse pentru a ajuta copii cu auditism . Motto-ul acestui participant este  ,, Pot fi ca tine - Descopera-mi lumea " si asa cum descriu si in motto va puteti da seama ca toti copii trebuie tratati la fel, indiferent de diferentele dintre ei.
Suma propusa de acest ONG este de 22500 de lei din care s-au strans numai 3605,00 lei asa ca pentru a ajunge sus in top avem nevoie de orice ajutor.
Descriere: 1din 68 de copii are autism.
In anul 2016 numai in Suceava au fost diagnosticati peste 250 de copii cu autism, 32 de copii cu varsta intre 2-9 ani beneficieaza de terapie individuala ABA si terapie de grup.
Scopul proiectului este de a putea oferii servicii terapeutice individualizate si metode inovatoare pentru 32 de copii.
De ce sa donezi??
Donezi pentru a ajuta cei 32 de copii cu autism pentru a putea ducr o viata normala la varsta care o au.
ONG-ul Asociatia Help Autism a fost infiintata acum 6 ani.
Eu va incurajez sa donati acestui proiect fiindca imi doresc ca toti copii sa se poata bucura de momentele specifice varstei si nu mi se pare normal ca parinti sa sufere atat de mult incercand sa isi vindece copii asa ca ,,START"... ,,VOTATI"

4 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...