Arome cu stil

Mai sunt doar 10 zile pana la Valentine's Day si tot sunt in cautare de cadou pentru scumpul meu sot partea 2 a.
De-a lungul anilor am inceput sa imi cunosc foarte bine sotul ca sa imi dau seama cat este de pretentios.
Este o persoana calda si cu niste simturi ale mirosului foarte dezvoltate.Daca iau haine sau incaltaminte pot da gres am zis in sinea mea ca cu un parfum bine ales nu pot da gresi.Dar am specifocat si mai sus sotul meu prefera sa aiba un singur parfum  care sa miroasa perfect decat 10 si sa nu ii placa mirosul.
Am decis sa imi achizitionez un parfum de pe Aromeonline.eu  , mai ales ca acum in prag de reduceri la parfumuri care chiar merita fiecare banut, si pentru ca am de unde alege , din mii de arome ale celor mai sofisticate parfumuri din intrega lume.
Cand deschizi pagina deja te visezi intr-un camp de sute de flori cu parfumuri usoare sau tari , dulci sau amare pentru gustul fiecareia din noi.Daca eu sunt adepta unui parfum usor cu un miros suav , sotul este total revesul meu , ii plac parfumirile cu miros tare care da senzatia de dominare si eleganta .
Parfumul care l-am ales stiu ca o sa ii placa , un parfum cu aroma oriental-lemnoasa , creat pentru omul de succes , elegant si modern fix caracteristicile sotului mei.
Are ca note inalte lamaie si bergamota inima este de flori , masline si anason iar baza este semnificatia masculina respiratie usoara de tutun , piele si Ligneim Vitae.
Inca nu v-ati dat seama despre ce parfum vorbesc ? Este vorba despre parfumul Armani Black care este superb si la un super pret bun si o calitate superioara , cu care stiu sigur ca ii voi fura inca o data inima sotului meu de ziua indragostitilor.

3 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...