Cu un singur cuvânt cred ca Îți pot stârni curiozitatea "DyFashion" !

Și ce crezi ? Ti-am stârnit curiozitatea ? Eu cred ca da , tocmai mi-am dat seama ca se apropie cu pași repezi "Valentin's Day " și vreau sa încep de pe acum cautarile pentru cadou ,dar eu deja știu ce îmi doresc și sper sa mă fac înțeleasă pentru soțul meu , sper sa iși de-a seama ca îmi doresc și eu câteva rochițe de pe DyFashion.ro nu de alta da am văzut atâtea modele frumoase și la preturi wow  și nu mi-as dorii sa îmi lipsească din colecția mea  !

    Eu m-am obișnuit sa îmi las mereu soțul sa mă surprindă dar de data ăsta va fii diferit pentru ca îmi doresc un cadou de care îmi este  tare drag . 

 Noi damele suntem speciale ne dorim mereu rochii și pantofi ,cred ca așa suntem noi concepute sa iubim "shooping-ul " și nu este ceva de rău , chiar dacă cheltuim bani mulți pe haine unele chiar merita !

 Aaaa ,și după cum spuneam îmi cam doresc câteva rochite de seara , doar câteva 2, 3 ,5 poate 10   , și cu toate ca am multe modele de rochii tot îmi mai doresc , mai ales ca au apărut modele noi ,trend 2017 și mie chiar îmi place sa fiu în trend cu moda .

 Dragi barbati , soți sau iubiți dacă vedeți acest articol nu ratați  ocazia sa căutați rochii de seara  online de pe DyFashion   ca "de" poate  va veți mulțumi femeia iubita dar cu un gest . 

    Și în plus , mai faceți și economie  , ascultați bine la ce promoții găsiți mai bine  îi cumparati sa îi încărcați garderoba , ca se merita ! 
   Dragele mele doamne și domnișoare  de-a lungul articolului veți găsi câteva imagini cu rochițe alese de pe acest site care mie una mi-au atras atenția , fie ca sunt din dantela sau catifea , roșii sau verzi toate sunt drăguțe și deosebite . În primăvara acestui an voi fi nevoită sa particip la multe evenimente , zile onomastice , nunti ,botezuri și eu sunt o fire mai delicata nu îmi place sa merg cu aceeași rochie la 3 evenimente ,și în plus  schimbandu'ți stilul , rochia sau pantofii , par de fiecare data o alta persoana ! 
Ador hainele ,ador shooping'ul ador tot ce tine de acest domeniu și de aceea aleg sa îmi cumpăr câte ceva de fiecare data și nu ratez nici-o ocazie orar ar fi de mică , acum sper sa primesc cadou rochițele pe care mi le doresc și apoi vom caută pantofi , mai întâi rochițele .  Draga Cupidon sa nu mă uiți și sa îmi aduci cele mai frumoase daruri !!! 




 Proba  DyFashion este participanta în campania Blog My Valentine de pe platforma Blog Awards 2017 !!!  

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...