Ce sa fie , ce sa fie ? SuperBlog Spring 2016 in pălărie !

Incep cu începutul .
Am avut marea surpriza sa fiu anuntata , ca sa dat deja startul la înscrierile pe SuperBlog ! Când am auzit am fost in culmea fericirii , asteptat sa se de-a startul abia pe 1 martie dar organizatorii sau gandit la noi si au decis sa de-a drumul mai devreme , in asa fel încât pe 1 martie deja sa fie anuntata prima proba ! Este al 2 lea sezon la care eu particip , astept cu nerambare sa înceapă , organizatorii ne surprind mereu cu probe noi pline de farmec si amuzament ! Dar asta nu este singura surpriza pregătit a ! Pe langa faptul ca sa dat startul mai devreme , organizatorii sau gandit ca editia acesta sa fie prelungită pana pe 11aprilie , ceea ce este o super surpriza ! La cea de-a 12-a editie , organizatorii SuperBlog ne-au promis mai multe multe probe si mai multe premii!

Daca doresti si tu sa te înscrii apasă aici intra pe platforma SuperBlog, vei avea onoarea sa participi la super probe si poate vei castiga super premii , in editia trecuta am avut sansa sa castog foarte multe ! Punctajul este strâns si participanți foartefoarte multi! Ce mai astepti ? Alatura-te si tu !!!!

3 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...