Vacanta la Straja!

Tu unde iti vei petrece urmatoarea vacanta?
Eu m-am decis , pe data de 4Decembrie imi serbez ziua de nastere iar pe 6 decembrie ziua de nume ,coincidență sau nu ,anul asta vrea sa-mi petrec ziua departe de casa ,merit si eu o vacanta ,poate învăț chiar sa schiez, imi doresc la nebunie sa schiez ,de obicei ma atrag chestiiletari, adrenalina la maxim.
Cum i-am spus sotului meu imediat am cazut de acord numai ca mi-a pus câteva conditii.

1) Sa ma ocup de căutarea locului unde ne vom petrece vacanta
2) Sa nu fie extrem de scump
3)Sa fie ceva diferit,un loc unde nu am mai fost .
4)Sa fie decență, curățenie si mâncare buna.
Cam multe cerințe pentru o simpla vacanta,dar nici nu ma dau batuta(imi zic eu)
Hmmm la Predeal am fost,la Sinaia am fost,la Brasov am fost, unde sa ma duc ,numai bine ca rămăsesem fara idei cand isi face aparitia prietena mea cea mai buna,cu ocazia asta profit si incep un dialog pe tema vacanței :
-Ce bine ca ai venit! Am decis sa plecăm intr-o vacanta cu ocazia zilei mele de nastere dar problema este,unde sa mergem? Nu vreau locuri unde am mai fost vreau locuri noi.

-De ce nu mergeți la Hunedoara?

-La Hunedoara? Unde la Hunedoara?  Imi trebuie si cazare si stii cum este sotul meu vrea ceva de la 3* in sus ,nu de-alde case preamenajate.

-Când am fost eu la Hunedoara m-am cazat la Villa Alpin Straja ,o stațiune care este foarte aproape de vârful Straja. Sunt foarte multe locuri de vizitat prinprejur si asta nu e tot in Straja sunt amenajate 12 partii de ski pe o lungime de 26 km de domeniu schiabil. Fiecare statie este echipată cu instalație pe cablu (teleski).
Iar preturile lor sunt foarte bune. In plus Villa Alpin are dotări excelente,sotul tau o va adora. Toate camerele sunt dotate cu baie propie, toate sunt mobilate modern si iti ofera toate condițiile unui sejur de lux . In fiecare camera vei gasi televizor si acces la internet wireless iar peisajul este unul de vis disponibil pentru toate camerele asa ca in orce camera vei picavei beneficia de un peisaj de vis.  Ca sa nu mai spun ca restaurantul este foarte elegant iar meniul unul foarte gustos , mie mi-a placut tot ce am mâncat acolo ,restaurantul are o capacitate de 70 de persoane iti poți face si nunta acolo daca vrei, cu toate acestea iti mai spun ca mâncarea arata fenomenal si prospetime calitatea 1.
Iar pretul de cazare este unul foarte bun . Sper ca team ajutat si daca vei alege sa mergi acolo nu iti va parea rau , aa si sa înveți sa schiezi  iti doresc un  sejur la Straja si daca nu înveți sa schiezi sa nu mai vii acasa!


-Ooo  da !!! Stii cat de mult vreau sa învăț sa schiez dar stai linistită fix acolo voi merge , informatiile pe care mi le-ai dat mi-au fost de mare ajutor,din spusele tale pare o stațiune foarte buna.!
Voi suna cat mai curand la ei,nu as vrea sa rămân fara cazare,cred ca este foarte aglomerat la asa calitate. 
Deci asa voi merge la Straja unde voi face "Schi la Straja" sper sa învăț repede! !!! După ce a plecat prietena mea , am inceput sa caut si eu informatii ca sa fiu sigura ,si am facut si o schita a drumului ,ca sa nu ne ratacim dar mi 'am dat seama ca este super usor de ajuns.  De-abia astept!!! Haideți cine mai merge? 

9 comentarii:

  1. Cred ca la munte , nu m-am gandit unde mai exact , acum sa vedem , sper sa nu intervina alt ceva

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca la munte , nu m-am gandit unde mai exact , acum sa vedem , sper sa nu intervina alt ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiul meu e un client permanent al statiunii Straja , mereu in vacanta de iarna merge acolo si e foarte incantat . S-ar putea sa va intalniti si sa sarbatoriti pe Sf. Nicolae , purtand si el acest nume de sfant si pe 12 dec . ziua de nastere . :)) ce coincidenta

    RăspundețiȘtergere
  4. Da. Cunosc persoane care sau nascut pe 6dec si poarta numele sf nicolaie. Sau s-au nascut pe 25 decembrie fix in seara de Crăciun

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...