Când Pc-ul iti joacă feste!!!!

Nu v-ati dori măcar o data sa deveniți actori ,nu v-ati imagininat măcar o data o întâmplare ,care chiar daca este fictivă,iti trezeste mult interes.

Ei bine,mie mi sa intamplat ceva asemănător chiar zilele trecute ,stand la Pc-ul meu si uitându-ma la Tv ,vizionam desenul ala animat "Lumea lui Gumball" unde mama lui Gumball aranja cablurile Pc-ului iar câteva minute mai tarziu ele se încurcau la loc , iar de acolo a inceput ca imaginatia mea sa-mi joace feste frabicand o întâmplare in interiorul creierului meu ,cum ar fi daca componentele Pc-ului meu ar putea vorbi ? Sau poate chiar vorbesc si daca e asa ,despre ce? 
Intrebarile astea chiar mi le puneam asa ca am decis sa-mi fac un scenariu in care eu sa fiu propiul regizor iar componentele sa fie actorii.
Discutia include ca 

personaje un Procesor AMD Sempron si o Sursa Fortron Hexo Plus!!


Discutia porneste de la procesatorul inganfat si plin de sine care se crede cel mai important component in menținerea unui Pc.iar de acolo ia amploare cea mai zdravana ceartă!!

P-Eu sunt cel mai important fara mine nimic nu ar funcționa cum trebuie!

S-Hai te rog frumos,fiecare are un rol foarte important in menținerea Pc-ului. 

P-Dar eu il ajut cel mai mult!

S-Ba din contra hard-diskul il ajuta sa se miste rapid .

P-Da ,ce sa zici si tu acum ? Esti doar invidioasă pe reputația si importanta mea !!

S-Eu invidioasă? Ha ha ha!!! Dar daca tot vrei sa stii ,afla de la mine ca eu sunt stalpul componentelor,datorită mie functionati toate!  Poate ati uitat cine sunt!!!

P-Cine esti? Mare brânză!!

S-Eu sunt sursa , baza calculatorului iar fara mine toți ati fi morți! 

(Celelalte componente aprobă spusele Sursei "Da da are dreptate")

P-Poate tu ai uitat cine sunt eu ? Eu sunt cel cate incorporez functiile unui calculator sau al unui sistem electronic ,sunt structurat functional pentru acoordona întreg sistemul.

S-Sunt foarte supărată!! Eu sunt cea  mai importanta iar tu iti iei toate laudele pentru tine,Rusine!!!

Sursa a decis sa-i de-a o lectie procesorului inganfat si a vorbit cu restul componentelor sa se dezactiveze pentru câteva minute si sa repornească cand aceasta le va face semn.
Procesorul râdea inganfat si egoist cum era de fel, dar in in urmatoarele minute sursa a declansat un scurt circuit si bufff procesorul sa cam prăjit ,toate comportamentele au început sa rada de el ,era negru,murdar si pe deasupra ars . Ii spune sursa:

S-Eu vezi acum? Cine e mai important, tu ce imi poți face? Aaa,nimic ! Ups,acum te'ai si ars asa ca ne va trebui unul nou. 

Hmmm, unde as putea sa gasesc un Procesor nou si daca se poate unul mai tăcut si mai putin inganfat!!

Harddisk-Dar daca cautam la reduceri componente

S-Da si ce magazin e asta? Unde sa-l gasesc ?

Harddisk-Cauta la magazinul MarketOnline.ro  ,toate piesele sunt de calitate superioara ,chiar si Sursa Fortron.

S-Hey, acum ce vrei sa ma schimbi pe mine? 

Harddisk-Nu Domne Fereste dar iti spun doar ca sa stii . Poate vorbesti cu vro componenta de teapa ta si o rogi sa ne trimita un nou procesor dar mai bun. Sa nu fim nevoiti sa-l prajim la fel ca pe asta.!

S-Aha am inteles este producator de surse FSP deja stiu pe cineva de acolo ,nu va faceti noul procesor va fi mai bun !!

Deci morala articoilui ar fii 
"Nu fii inganfat ca te reinoiesc cu piese de la Fortron"

Acest articol va participa la ce-a de-a 14 probe la SuperBlog 2015!! 

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...