Petale parfumate

Imi pregătesc ținuta,pantofii machiajul ,cam tot ce imi trebuie pentru a ma aranja,aaa am omis sa va spun,voi participa la un eveniment mult asteptat de mine,si vreau sa arăt super.
Mai precis voi participa la concertul lui Enrique Iglesias ,dar sa va spun cum a inceput totul,urma sa împlinesc alaturi de soțul meu 1 an de relație asta inseamna o aniversare, iar eu ma asteptam la un cadou fabulos,ii băteam mereu apropouri ,dar el parca nici nu le vedea ,pana in ziua aniversării a ascuns cadoul foarte bine,in aceea zi mi-a dăruit 2 bilete la concert,eram foarte fericita ,fix la ce ma asteptam dar fericirea mea se asemăna cu cea a unui copilaș.
Dar problema era ca mai aveam doar 3 ore pana la începerea concertului, iar eu deja intrasem in panică crezând ca nu voi timp sa ma pregatesc ,dar spre surprinderea mea in maxim o ora eram aproape gata ,mai lipsea make-upul si parfumul.
Cu make-upul a foat usor ,prefer ceva  discret nu vreau sa-mi incarc fata cu machiaj,dar la parfum era problema ,din 20de parfumuri parca nici unul nu imi intra in mana,parca le lipsea ceva.
Si ma duc eu frumos la iubitul meu cu niste ochi mari ca a unui catelus si ii spus asa incet:
-Iubire, eu sunt aproape gata,dar mai am o singura problema.

-Care?

-Din toate parfumurile mele nu gasesc nici unul pe placul meu ,vreau ceva tare sa tina pana la finalul concertului,ce pot face?

-Hmmm,de aceea ti-am pregătit o a 2-a surpriză ,stiam ca iti va trebui un parfum nou,si cum la concert va canta Enrique Iglesias ,ti-am ales un parfum cu aceeasi tema supertare, cu un miros puternic ,senzual dar si la moda.

-Care ? Orcare ar fi ,nu ma vei uimi le stiu pe toate .

-Da? Parfumul Deeply Yours iti spune ceva?

-Nu ,dar cum e posibil ? Un parfum pe care sa nu-l stiu? E imposibil da-mi da vad.

După ce am luat parfumul am fugit cu el,de parca cineva vroia sa mi-l ia,si am inceput sa ii miros aromele ,sa imi dau seama de ingredientele pe care le deține,de la ce firma provină ,ce insigna poarta?
Mai aveam timp asa ca m-am decis sa il descopăr.
Dau "search " rapid si imediat imi apar informatiile de care aveam nevoie ,dar ciudat imi apare poza lui Enrique Iglesias, ceva nu-i bine,ori este vro eroare ori vro coincidenta.
Stau si ma gândesc ,in timp ce citesc randurile de sub poza ,si spre uimirea mea parfumul apartine lui Enrique Iglesias, wow ce frumos si imi place atat de mult,acest parfum va deveni preferatul meu alaturi de idolul meu.
E prima oară cand imi este greu sa descopăr aromele unui parfum dar nu ma las, simt miros de grefuit,mar verde si...de mandarina, dar mai este ceva,ceva-ul ala care este puternic si ma atrage ,sa fie vanilie,lemn de santal si mosc? Da ,sigur asta, dar se simt si câteva note de fresie, trandafir si piersica,astea le simt cu ochii închisi . Mama mia cate arome asta da parfum, dar toate ca toate am uitat sa ma uit la ceas,si uite asa mi-am dat seama ca mai am doar 10minute inainte de plecare,si iubi strigă la mine întruna, dar eu am rămas blocată pe parfumul asta. Imi iau repede parfumul ,ma incalt , si deabia in masina reusesc sa ma dau cu parfum ,dar il bag inapoi îl iau cu mine,vreau sa'i simt aroma. După concert am avut norocul si am primit si un autograf de la idolul meu pe cutia se parfum ,a lui,ce chestie,  Dar si el a fost încântat se vedea pe fata lui. Se pare ca mi- a purtat noroc, incearca-l si tu!!! 




Acesta proba este sponsorizata de Coty si articolul participa la cea de-a 20-a proba in cadrul SuperBlog2015.

7 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...