Cumpara flori online!!

E ca intr-un basm ca intr-o poveste flori întinse peste tot,trandafiri in mii de culori ,si multe alte flori multicolore care iti inprospateaza mirosul cu esenta lor. Eu le ador pe toate nu cred ca exista cineva care sa nu le adore,dar din pacate nu ma prea pricep la grădinărit si tot ce tine de aceste lucruri,nu ma pricep nici sa plantez un bulb darămite sa am o grădină intreaga. Cu toate astea mi-ar plăcea enorm de mult ca in fiecare dimineata sa ma trezesc cu mirosul proaspăt al unui buchet de trandafiri sau mai este si atunci cand trebuie sa mergi la cineva drag si ai vrea sa-i oferi un buchet de trandafiri dar de unde sa-l iei asa dintr-o data ,ca sa umbli din florărie in florărie e greu si de aceea eu aleg sa cumpăr flori online.
Stiu ca luna asta am de dăruit 2 buchete de trandafiri  pentru 2 persoane importante din viata mea si de aceea vreau ca florile sa fie proaspete si aranjamentele lor sa fie unicate, parca simt si acum cum ma infurnica pielea cand vorbesc de trandafiri,de fiecare data cand am primit un buchet de flori am fost în al 9-lea cer,emoția pe care am simtit-o nu o pot descrie in cuvinte, este ceva unic si de aceea stau si ma gândesc ca un astfel de cadou le va impresiona si pe ele. Pe ele da,pe mama mea si pe mătușa mea,ele sunt 2 persoane foarte importante pentru mine si as vrea ca surpriza pe care le-o pregătesc sa fie pe masura asteptărilor lor. 
Stiu un singur site care are flori proaspete si niste aranjamente de te  lasa  gura casca BucheteTrandafiri.ro  , mai stiu ca fac si livrari la domiciliu asta scutindu-ma de cautarea lunga a buchetului perfect, online e mult mai simplu cauti ce iti place ,adaugi in cos ,iti poți personaliza buchetul după cum doresti ,ii poți adauga o sticlă de vin,una de sampanie,Macarons sau chiar Raffaelo ,indiferent de alegerea facuta vei primi buchetul asteptat de tine ,si nu numai la buchet poate fi la cutie ,cos sau vază ,exact cum iti place tie !! 

După ce m-am orientat bine am gasit mii de flori ,de mii de culori acum sa alegem sa vedem care ,cum,de ce? 
De la buchete de trandafiri albe ,rosii ,multicolore la cos cu flori , flori la cutie si nu mai stiu cate variante. 
Eu m-am decis sa aleg un buchet de trandafiri albi 35 la număr ,care sunt superbi ,eleganți,rafinați si proaspeți !!
Si un cos cu trandafiri rosii ,împreună cu o felicitare de mulțumire pentru cele mai frumoase momente dăruite ,asta ar cadoul perfect!!
Eu sunt foarte emotivă cand primesc flori sunt ca un copil mic ce tocmai a primit bomboane ,mai ca ma abțin sa nu plâng, sper ca ma voi abtine in momentul cand le voi dărui florile doar sunt fata mare! 
Si după cum spuneam cel mai important lucru este livrarea, cum ei livrează la domiciliu sunt sigura ca florile mele vor ajunge intacte ai nebotite ,ca eu pana acasa le fac "harcea -parcea " si ca sa fie treaba buna si clientii mulțumiți ei iti pregătesc mereu surprize care mai de care extravagante ,transport gratuit , reduceri si calitate 1. Daca crezi ca ai nevoie de un astfel de cadou si ca articolul meu te- a convins sau te-a facut curios cauta si tu Buchetetrandafiri.ro sau apelează la nr 0727030090!! 

Bate fierul cand e cald astăzi pana la ora 17:00 ai transport gratuit! !
Ca sa cum zice o veche zicala "Femeia trebuie sa stea în bucătărie  tinand in brate un buchet imens de flori" 
Enjoy this moment,dragii mei!!
       Acest articol va participa la ce-a de-a 18-a proba SuperBlog!!!

10 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...