Afacerea mea cu 10.000 de euro!

Daca as avea 10.000 de euro? Ce afacere as vrea sa am? Si cat de profitabila ar fi acesta?

Eu va voi răspunde la toate intrebarile. In primul rand daca as avea 10.000 de euro i-as investi in ceva pe termen lung,in al 2-lea rand probabil as demara o acțiune de caritate si ca profit nu stiu cat de profitabila ar fi acesta afacere,stiu doar ca voi face mulți copii fericiti.
Ma gândesc sa infiintez cu ajutorul unui SRL  click aici un ONG care sa ajute copii orfani si pe cei cu dizabilitati sau boli cronice.
Într adevăr sunt multe astfel de ONG-uri care sub fatada de oameni "milostivi si buni" se afla de fapt oameni profitori. Ei bine , mie nu imi sta gândul la profit. As înființa un loc unde copii sa fie bine îngrijiți , educați si iubiti. Pentru asta as angaja oameni care sa ma ajute începând cu un  Contabil ,psiholog ,cadre didactice, cadre medicale, bucătari si femei de serviciu.
Cu ajutorul lor as putea înființa primul ONG care sa fie diferit ,sa adăpostească copii orfani si in acelasi timp sa se ocupe de copii cu dizabilitati.
M-as folosi de un local mare,de exemplu o hala,un complex ceva foarte mare unde sa pot face dormitoare,centre de recuperare,centre de joaca ,bucătărie ,baie si clase unde copii pot beneficia de educatie. 
As folosi cele mai bune materiale si cele mai performante aparate de recuperare pentru copii. Ei sunt viitorul nostru de aceea trebuie sa le fim alaturi. Inca nu imi pot imagina cum un părinte isi poate abandona copilul si mai ales unul cu grave probleme de sanatate. Ce inima pot avea acestia?
As merge la mănăstiri ,centre comerciale si as cere ajutor si de acolo dar cred ca 10.000 de euro imi sunt suficienți pentru a demara aceasta afacere si daca apelez si la un SRL voi primi si fonduri europene ,ceea ce imi va fii de ajutor ,ma gândesc ca voi oferii si un loc de munca oamenilor care ma vor sprijini si o viata mai buna pentru acesti copii care practic nu mai au nimic. Eu sincer o afacerea de asta as porni. Cu 10.000 de euro cred ca voi face multe!! 

5 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...