Semneaza si tu petitia spune DA SERVICII SOCIALE

                                      Confederatia Caritas Romania face un apel catre toate persoanele din Romania pentru a ajuta familiile sarace si ONG-urile din domeniul social.
In Romania 40% din cetateni se afla intr-o stare de saracie lucie, de aceea noi ar trebui sa le sarim in ajutor semnand petitia DA Sercicii Sociale .
Probabil a-ti vazut cu toti la Tv si pe Internet cazuri de familii sarace,copii cu probleme grave de sanatate,varstnici care nu au niciun sprijin si persoane cu dizabilitati.
Nu v-ati intrebat oare cum puteti sa-i ajutati? Acum este momentul, putem sa o facem doar impreuna ,semneaza petitia prin care cerem Guvernului Roman sa creasca cu 0,3% pe an din PIB pana in 2020 bugetul disponibil la  nivel central pentru servicii sociale.
Pe data de 16 Octombrie 2015 ora 18;00 va avea loc evenimentul UN MILION DE STELE prin care organizatiile Caritas sustinute de partenerii lor fac un apel catre Guvernul Romaniei pentru a creste bugetul pentru dezvoltarea serviciilor sociale.
Acest eveniment va avea loc in 54 de localitati din Ronania de unde puteti participa, sunteti cu totii invitati.
Pana in acest moment s-au strans peste 1200 de semnaturi , fii si tu unul dintre cei care vor sa ajute , eu am facut-o deja , am semnat petitia spunand DA Servicii Sociale .
Trebuie sa ne mandrim cu tara noastra nu sa ne fie rusine cu persoanele care nu au posibilitati si ajung intr-un stadiu de saracie greu de imaginat, iar Guvernul sa stea cu mainile in san si sa de-a din umeri.
Video Caritas
Eu fac un apel catre toti cei care cititit acest articol prin care va rog sa participati la evenimentul Un Milion de stele, si sa semnati petitia prin care ii vei sustine pe cei nevoiasi si loviti de soarta.
                                                        Pentru mine cauzele sociale si ONG-urile care ajuta la dezvoltarea sociala inseamna o sansa pentru cei pe care soarta ia lovit iar noi suntem datori sa-i ajutam , nu putem ramane nepasatori la tot ce se intampla in jurul nostru. Ganditi-va la voi, la copii vostri , daca a-ti fi in aceeasi situatie ca acesti oameni? nu v-ati bucura sa stiti ca are cine sa va ajute si sa va sustina?
Cum eu am semnat petitia si voi o puteti face, haideti impreuna sa cerem Guvernul sa creasca cu 0,3% din PIB pana in 2020. nu va costa nimic!!!!!!!!!!





3 comentarii:

  1. am vazut. am mai vazut si dezinterseul companiilor asa numite ong. niste mincinosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Multumim autorului articolului pentru preluarea si diseminarea mesajului Campaniei DA Servicii Sociale si a evenimentului Un Milion de Stele. De asemenea, dorim sa raspundem si userului "gi gigel" : Cunoastem si noi anumite situatii izolate ale unor ONG-uri paravan pentru alte activitati decat cele dedicate sprijinului sociale corect si transparent. Tocmai acest lucru dorim sa schimbam prin campania actuala. Cetatenii Romaniei trebuie sa fie corect informati cu privire la actiunile sectorului neguvernamental si sa inteleaga ca autoritatiile trebuie sa sprijine sustenabil si transparent sectorul social, asa cum se intampla si in alte tari europene.



      Ștergere
    2. Multumesc Caritas.. Si da aveti dreptate nu toate ONG-urile sunt pentru un scop nobil ..

      Ștergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...