![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi42z8tzOX4nyCK-XmC4B2eOxY6oFf_hSDC3bWnfQ_V5WABqC_fyYJJki54dzVro61ypoN3-D-PYYIxizCWmZcJC1KDK_cwHkjhGVuKW096yvEmV8QCXAypH9IcLSxBi47OyS4lfno5vL4/s320/Delikat+Knorr+Gust+de+Gaina+250+gr-500x500.jpg)
Ne trebuie
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAJ018-1mOHieG5nqA1rdnkuvLfySY6Tyz8t7LCut2liLUTS-zp7ibEn7Yb0f5sjr2rut9pLZBfiV_I7qblZn-ys31ZrTSc2HUCXPo2ZGDdV3XsPWI2Zrz3FdmIRZ63R71rmVIYwc71lg/s320/post-34842-1211937161.jpg)
4-5 ghemuri de fidea
300ml apa
Putin leustean
Începem prin a pune apa pe foc la foc mare pana da in fiert .
Când a inceput sa de-a in clocot adăugăm delicatul. Iar după adăugăm fideaua. Dăm focul pe mic pentru ca va da pe afara. . Asteptam sa se fiarbă foarte bine fideaua si apoi gustam. (După gust mai pune delicat)
La final punem leusteanul si mai lăsăm 1-2minute. După care stingem aragazul. Si gata masa. ☺☺ sper ca va placut articolul meu . Pofta buna!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine v-am regăsit! !!