Susține-ne !!!

Am ales sa susțin Prevenirea Sclaviei Moderne prin Educație , de aceasta data în Campionatul De Bine .
   Poate nu știați dar România este pe locul 1 la nivel european ca tara -sursa pentru traficul de persoane . 
   Mii de tineri anual , în lipsa altei opțiuni ajung victime ale sclaviei moderne , iar cel mai grav lucru este ca 2017 este primul an în care procentajul victimelor minori este mai mare decât ai celor care au vârstă de 18 ani . S-Au înregistrat 53% din victime ca fiind minori 

  Am ales sa susțin aceasta cauza gandindu-mă la copii mei și la miile de copii din România 

Fiecare dintre noi, ca părinți avem grija de copii noștri așa Cum credem noi ca este mai bine , dar în aceasta tara sunt și copii fără părinți , copii abandonați încă de la naștere care au crescut pe străzi fiind zi de zi intr-un pericol s-au copii care trăiesc intr-o sărăcie lucie ,iar părinții s-au bunicii nu le pot oferi îndeajuns informații pentru a se feri de un pericol iminent ,de aceea prin programul Școală Alfel elevii au ocazia de a li se vorbi despre celelalte părți ale societății . 
  Copii sunt informați despre orice tine de a se feri de râul ce îi așteaptă , și nu numai ci și de a deveni niște adevărați luptători pentru libertatea lor . 
 Cu ajutorul acestui program mii de copii vor beneficia de lecții pentru a fii bine pregătiți în a evita și a prevenii astfel de pericole . 
   În plus fiecare dintre voi poate ajuta prin donare pentru a ne susține cauza , pentru ca mii de elevi din întreaga țară sa dispună de lecții interactive și cu , caracter informativ. 
   Alatura-te noua și sustine-ne ..
 Fii alături de noi pana la final ,ne dorim ca , copii noștri , ai României sa aibă un viitor strălucit în fata !! 
Știu ca mulți dintre voi aveți un suflet bun și ne veți fi alături în Campania Campionatul De Bine !!! 
 Alatura-te noua și donează pentru aceasta cauza 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...