Blog Initiative este alături de bloggeri

Bine v-am regăsit ,astăzi mi- am făcut timp sa va spun câteva lucruri despre o platforma pe care obișnuiesc sa intru și sa particip la diferite probe ,unele mai interesante ca altele dar ce este drept premiile sunt mari la fiecare campanie . 

Blogal Initiative  este o platforma inițiată acum aproape 6 ani  , construita cu scopul de a oferii o șansă fiecărui blogger  pentru a obține beneficii prin intermediul unui blog. 
  Ei au reușit sa facă un punct de legătură între agenți , clienti și bloggeri , ajungând astfel sa ofere premii din ce în ce mai interesante precum : excursii , gadget-uri , bani , vouchere și multe alte premii tentante .
  De-a lungul timpul ne-au unit prin condei și ne-au oferit premii în valoare de peste 200.000 de euro .
 Blog Initiative in cifre ! 
  1. 1023 de bloggeri activi în Campionatul Național de blogging 
  2. 2419 bloggeri participanți din 6 iunie pana astăzi 
  3. Cu 18566 de postari la 401 de campanii 
Premii în valoare totala de 201103 euro +302 produse în Giftshop 
Din propia experiență pot spune ca este o platforma activa și cu foarte multe campanii interesante la care am participat și am strans puncte bonus pe care mai apoi le-am folosit în Giftshop pentru a-mi achizitiona câte ceva s-au pentru a câștiga un produs prin licitație ceea este foarte tentant și te face sa ai în sânge spiritul competitiei.
  Și ca sa va spun și Cum sta treaba cu Giftshop ,  este un magazin online pe platforma Blog Initiative de unde poți cumpăra lucruri cu ajutorul punctelor strânse în cadrul campaniilor active de pe platforma și în funație de campanie poți câștiga 50 de puncte , 30 de puncte sau 20 de puncte ! Plus sunt multe alte activități prin care poți strânge puncte .  Un lucru foarte important este ca trebuie sa folosești punctele pana la sfârșitul fiecărei  ediții dacă nu le veți folosi ele vor dispărea urmând ca următoarea ediție toti bloggeri sa porneasca de la zero .
Momentan este activa cea de-a 12- a ediție din cadrul Campionatului Național de bloggering  care se desfășoară intre 1 noimbrie 2016 - 30 aprilie 2017 .  
 Deci va invit și pe voi dragi bloggeri sa intrați pe platforma și participati la probele care vi se par interesante . 
 Momentan eu sunt pe locul 648

Locul meu
Dar promit sa mă străduiesc sa ajung cât mai sus în top .... 


4 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...