Sexul un subiect tabu

Atentie interzis minorilor!!!
Si daca am scris blogul meu despre extrem de multe chestii,chiar venise randul sa scriu un articol si despre "Sex".De cand ma stiu sexul era un subiect mai rusinos de vorbit si nu auzeai multa lume sa discute despre asa ceva dapai sa mai cumpere cineva vreun produs de la vreun magazin pentru lucruri mai deocheate. Dar cum anii au trecut si deja suntem intr-un secol in care sexul a devenit normal , iar unii copii stiu mai multe decat noi adulti.Daca stau bine sa ma gandesc sexul este binefacator intr-un cuplu ,si te ajuta sa devii mai calm .Cateva jucarii in pat nu strica,si nu ma refer la masinute si papusi, daca esti interesat de cate ceva poti consulta siteul Erotic 24  si poate gasesti o jucarie care sa te ajute.
Cand simti ca relatia o ia pe aratura te gandesti cum sa faci fata situatiei si ajungi la ideea ca sexul este cea mai buna solutie de impacare , dar daca folosesti aceasi " faze" zi de zi la un moment dat vei ajunge sa te plictisesti si sexul sa iti para o simpla obisnuinta,dar daca macar o data la ceva timp poate de Valentine's Day sau de ziua aniversarii voaste ai folosi ceva nou?
Imbraca-te intr-un costum mai "deocheat" , cauta cateva chestii cu care sa iti satisfaci partenerul si uite asa persoana de langa tine va fi usor de recucerit.Ce daca ai copii, sau stai in casa cu socrii sau parintii? Cauta in pic de timp si pentru fanteziile voastre.Sunt sigura ca acest articol a fost pentru multi dintre voi un subiect tabu,dar dragii mei suntem intr-un secol modern, nu avem de ce sa ne fie rusine, cand suntem in pat cu persoana potrivita lasam sentimentele sa circule singure si dam drumul la fantezii fara sa ne dam seama.
Asadar si prin urma jucăriile sexuale nu mai  sunt chestii anormale ca pe vremuri,asa ca stingeti lumina si dati frau la nebunii!.

Un comentariu:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...