Petrecere cu surprize

Vai sa va povestesc ce am facut saptamana trecuta , cumnata mea  a avut  petrecerea pentru fata ei si normal ca eu am fost prezenta ca de fiecare data oriunde si peste tot . Dar cu toate incercarile mele de a detine controlul la tot ce se petrece ea a ascuns foarte bine surprizele pe care le pregatea invitatiilor pe langa tortul care arata super , si marturiile care au fost niste ingerasi magnetici cu chipul fetei , ea ne-a pregatit o seara plina de divertisment mai bine spus fotodivertisment  .

         De ce fotodivertisment ?   Fiindca a avut la petrecere noul divertisment PartySnap, ne- am distrat de la mic la mare ,nu mai conta varsta sau altele , ne-am pus toti pe facut poze pe care mai apoi le-am decorat cu tot felul de "jucarii" virtuale precum esarfe , funde , urechi de catel si multe altele .
     Nu ma asteptam sincer sa ma distrez asa de bine dar chiar mam distrat mi-a atras atentia complet fiindca am facut atatea poze iar cele care imi pareau ca am iesit minunat repede le imprimam pe loc pentru a ramane ca amintire si peste multi ani . 
   In plus cumnata mea a decis ca toate pozele sa fie puse pe facebook direct pentru a impartii cu toata lumea fericirea pe care o simteam . De obicei eu sunt experta in surprize dar asta ma intrecut super distractie ,in plus la cererea cumnatei la final  am facut diferite poze de grup in diferite tari , da tari , PartySnap mi-a oferit opurtinitatea de a ma imagina spre exemplu in Paris , asta chiar a fost super , pentru cateva minute am fost ca o pasare calatoare .
      La fel de simplu putea chema un fotograf dar distractia nu ar mai fi fost la fel .
Ne-am distrat foarte tare pana si cei mai "morocanosi " invitati au pus un zambet in poze nu cred ca a fost cineva care nu sa distrat  daca pentru noi ca adulti mi sa parut funny   , imaginati-va pentru copii cata fericire a putut aduce in zambetul acestora .
Odata ajunsa acasa deja mi-am putut imagina cum va arata petrecerea baietelului meu care peste foarte putin timp va face 1 anisor ... Iar cu acesta aplicatie sunt sigura ca nu voi regreta . Asa ca sa dam drumul la distractie maxima.
 Acest articol este scris pentru proba cu nr 13 din Campania SuperBlog 2016. 

4 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...