Vinerea Bloggerilor 2015 te invita la. Super probe!!!

Poate ca v-am mai povestit despre platforma BlogAwards  ,
un loc minunat care ma ajutat foarte mult,cu fiecare articol pe care l-am scris pentru aceasta platforma am devenit mult mai interesanta ,curioasă si optimistă. Poate ca nu mereu am castigat dar asta nu ma facut sa renunț ci din potriva ma motivat pentru a continua si a-mi dori sa castig! Aici am gasit cele mai faine probe care mai de care interesante si cu super premii,care te fac sa participi din reflex.
Acum a inceput o noua proba pe BlogAwards pentru toti bloggeri care deja cunosc site-ul sau care de-abia acum il descoperă.
Evenimentul se numeste Vinerea Bloggerilor 2015 si te invita sa bloggeresti alaturi de noi.
Termenul probei este pana la data de 15noiembrie ,unde nu trebuie decat sa faci un articol  despre platforma BlogAwards,iar pana pe data de 18noiembrie esti invitat sa participi la probele individuale, in joc este pus noul telefon Allview V2 Viper  care te asteapta sa il castigi!!!!
Deci nu mai astepta,pana pe 15noiembrie  Nu mai e mult,iar ai de scris 2 articole pentru 2campanii foarte interesante este vorba despre campaniile Dwyn shop si BestWatch.  

Mai ai foarte putin timp asa ca vino in forta cu ideile tale si punele pe BlogAwards, te invit si pe tine!!!!!!
Succes tuturor !!!!

3 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...