Ce m-as fi facut fara #bateriiauto.net?

Ieri am avut parte de câteva surprize neplăcute , eram pe drum alaturi de soțul meu ,mergeam catre Predeal ,afara era foarte frig cred ca erau -2grade ,iar masina făcuse încă de dimineata figuri ,nu prea vroia sa pornească ,avem o masina diesel si dea ceea pornirea ei necesita mult curent , pana a pornit a dat de vro 2-3 ori în gol . In fine am pornit la drum trecând peste,dar undeva pe la mijlocul drumului ,am rămas fara baterie ,am facut un mic popas si in câteva minute"vai de noi " am rămas in mijlocul drumului fara baterie.
Ce ne facem ? Unde apelăm? La service sigur va dura o groaza si ne va costa extrem de mult, iar asta ne ar strica total vacanta ,iar pana la cel mai apropiat service sunt in jur de 80de km. De ce tocmai noi?
Acum stăteam si vorbeam singura !

Imi era frica ca ne va prinde noaptea si ne va fii si mai rau!
Avand acces la internet am decis sa caut ajutor specializat.
Imediat ce am dat căutare mia aparut primul rezultat Magazin baterii auto .intru si observ ca fac montări  baterii si la domiciliu . Preiau nr de telefon si sun la ei.
-Alo,buna ziua cu ce va putem ajuta?
-Buna ziua,am rămas in pana de baterie, sunt la 80de km de cel mai apropiat service iar eu nu stiu la cine sa apelez ,am văzut ca faceti montări si la domiciliu. 
-Da ati inteles bine !! Deci dvs aveti nevoie de o baterie noua si montare la domiciliu? 
-Da ,dar nu stiu ce baterie imi trebuie ,ce model ,ma puteti ajuta?
-Da bine inteles ,va rog frumos sa-mi dati datele masinii!
-Ford focus ,motor 1,8 2001 diesel.
-Ok. Va rog sami dati si adresa exactă unde va aflati si in cel mai scurt timp vom ajunge si va vom repara masina!
După ce am dat datele locației am decis sa ne calmam si sa ii asteptam . Cu ajutorul magazinului de baterii auto am rezolvat-o foarte rapid. In câteva minute a ajuns la noi o echipa de profesionisti cu o baterie auto Varta si ne-au asigurat ca bateriile de la Varta sunt cele de care avem nevoie
Au venit foarte rapid ,pretul a fost unul bun iar de asigurare nu a trebuit sa ne facem griji acestia sau ocupat si de garantie,noua nu ni sa înmânat decat garanția si ni sa montat bateria. Bateria veche le-am dat tot lor,neavând voie sa o aruncăm la voia întâmplării!
După ce am terminat cu masina ne-am continuat drumul spre Predeal ,acum suntem aici si ne bucurăm de vacanta noastra,nu sa fii stat prin masina in seara asta asteptând ajutorul vreunui trecător .
Multumesc BateriiAuto, mi-ati fost de ajutor.
Acest articol participa la cea de-a 17 proba la SuperBlog 2015!
Punem lumea in miscare in fiecare zi!!

2 comentarii:

  1. O peripetie in adevaratul sens al cuvantului , pana la urma important este ca toate se termina cu bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa este
    Totul e bine cand se termina cu bine

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...