Ținuta mea pentru botez

Buna fetele! Poate nu stiti dar sunt însărcinată mai bine zis urmează sa nasc si drept urmare am inceput pregătirile pentru botez. Cel mai important lucru fiind ținuta mea si a lui bebe, dar cum de tinuta lui bebe se ocupă naşa ,am rămas eu.

Ca de fiecare data nu prea dispun de timp si acum sunt si cam 'grea" pentru a umbla din magazin in magazin pentru a-mi cauta tinuta,dar cu toate astea am fost pe la vro 3 magazine dar fara succes.
In cele din urma ultima solutie ar fii internetul. 
Va dati seama ca tinuta trebuie sa fie una pe masura pentru un asa eveniment. De aceea caut rochii de ocazie de cea mai buna calitate si care denota o eleganta feminină enorma!
Ramanandu-mi doar varianta online ,mam apucat de cautat dar am dat de 'N' site-uri,mii de modele si sute de culori. Pe care sa o aleg? Cum sa-mi dau seama ca fac alegerea potrivita? Eheee,decizie grea!
Am cerut sfaturi tuturor dar ca de fiecare data toti mi-au spus 'alege de iti place'. Mie imi plac foarte multe modele ,undeva in jur de 20 . Cum sa aleg doar 1 din 20?
De data asta i-am cerut ajutorul sotului meu, el este bărbat si imi va spune cu siguranta cam ce mi se va potrivi. Aveam in bara 20de pagini deschise ,de la 20de site-uri diferite . L-am lăsat singur spunându-i;
-Alege-o pe cea mai potrivita pentru mine !
După mai bine de 3ore timp in care a luat fiecare rochie la mana uitându -se la model,material,calitate,culoare si pret. 

-Iubito,am gasit-o ! E perfecta! Vei fii fenomenală un ea!!! Este cea mai frumoasa! 
-Da?si care e?
-E neagra ,lunga,din dantelă rafinată si la un pret accesibil de doar 560lei dar pentru o asa ocazie nici nu mai contează banii.
-Da? Si de unde este? Ce site? Care dintre cele 20?
-La Femme,feminitate cred da inseamna ,au niste haine online foarte frumoase ,rochii de ocazie,sacouri si rochite foarte drăguțe .

-Hmm, misto cred ca tot pe tine te voi pune sa alegi pantofiori. 
- Hai ,hai ar fii trebuit sa ma fac designer sau critic de moda.
-Te iubesc! De-abia astept sa vina botezul acum sunt pregatita!!!

5 comentarii:

  1. Sarvuna ușoară cat a mai rămas din ea, și rochia estele tare dragutza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nastere usoara , este minunat sa simti ca ceva creste in interiorul tau , spun asta pentru ca si eu sunt insarcinata , insa mai am pana imi voi aduce copila pe lume..inca o data nastere usoara

    RăspundețiȘtergere
  3. Si apropo frumoasa rochie , foarte eleganta

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc tuturor! Si mai este foarte putin! #popescu sarcina usoara si tie.

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...