Înconjurul lumii!! #jurnaldecalatorie

Si unde ti-ar plăcea sa mergi in vacanta ? Ce destinatie sau destinații ai alege? Bine inteles poate gasesc câteva (oferte turistice).
Eu mi-am dorit din totdeauna sa vizitez cat mai multe locații  , nu unul singur. Ce pot sa spun sunt o fire rebelă,independenta si foarte plină de viata,nu degeaba as vrea sa traversez Marele Canion! !
Incep prin a va spune ca as vrea sa i-au la pas urmatoarele destinații :  Las Vegas,Marele Canion ,Insulele Cayman, New York, Washington DC,si Miami.
Pai sa începem cu începutul ce as putea sa vad in aceste destinații ,multe după părere a mea!
Las Vegas, un oras foarte aglomerat locul ideal pentru vacanta perfecta fiind foarte popular pentru jocurile de noroc,cazino si tot ce tine de aceste lucruri.
Marele Canion, dar ce inseamna de fapt acest lucru? Este un Canion foarte lung ,sinuos si adânc săpat pe fluviul Colorado ,cu ocazia asta as putea demara o campanie "work and travel" cu poze făcute acolo si video foarte interesante si pline de adrenalina, sa tranversezi marele Canion ce frumos suna!
Insulele Cayman, un loc de vis ,splendid,aflat pe teritoriul
Regatului Unit care iti poate oferi cea mai frumoasa amintire 'ever ' ,scufundare acvatică,un sport pe care chiar am de gand sa'l incerc.
Statuia Libertății este iarăsi un loc foarte interesant cu o istorie de peste 100de ani ,poți asculta tot feluri de legende mitice si mitologice despre acesta statuie asta fiind o ocazie oportună pentru jobul meu astea sunt (avantaje work and travel)
Podul Golden Gate, este unul dintre locurile pe care  astept cu nerabdare sa-l vizitez ,are o istorie foarte lunga.
Acest pod leagă San Francisco-ul de orasul Sausalito . Podul este lung de 2737 metri ,devenind celebru pentru ca a fost prima construcție uriasa suspendată la peste 150 de metri deasupra nivelului apei ,in acelasi timp de abia astept sa vad stilul arhitectural, Art Deco " forte strălucitor ...
Hey,  si uite asa am ajuns in Caraibe ,bine inteles cu gândul, caci acolo o sa am de vazut 7000de insule ,stânci si reliefe. Vai cate amintiri voi avea ,o grămadă de fotografii care imi vor servi perfect la jobul meu actual

The City New York -ce oras frumos ,in acest oras as vrea sa petrec câteva momente romantice alaturi de soțul meu, cum ar fi sa stam pe un Zgîrie Nori ,iar apusul soarelui sa lumineze încet asupra noastra în timp ce ne sarutam precum francezii hmm am o imaginatie bogata nu? Sper ca măcar o data sa pot merge acolo.
Washington DC de abia astept sa fac cunostinta cu capitala Sua, fondata la data de 16 iulie 1790 ,este un district federal diferit de alte state ,cred ca oricine vrea sa vadă Washingtonul Dc pentru simplu fapt ca acolo lucrează Barak Obama.  Poate rusesc da iau si un autograf de la el pentru colectia mea.
Iar in cele din urma ultimul loc spre care m-as îndrepta Miami!!
Un oras asemănător cu New York-ul ,unde turismul este la putere cazinourile, acestea sunt stilul de viata al multor newyorkezi, se scot bani frumos de pe urma turiștilor . Cel mai tare mi-ar plăcea sa vizitez un Cazino ,in niciun caz pentu a ma juca ci pentru a-mi face câteva poze,pentru albumele mele, unul dintre ele intitulat si "I'm working but i'm verry happy to". Programul work and travel  imi permite sa ma bucur de vacante speciale dar în acelasi timp sa si lucrez !
Dar cum poate fi posibil sa călătoresc in toate locațiile mele favorite ,cu bani mai putini si siguranta ?? Aaa bine inteles cu CND turism ,ei ma vor ajuta sa ajung in fiecare dintre destinațiile alese de mine , prin programul work and travel, bine inteles ca voi folosi circuite cu avionul ,imi place sa ajung repede acolo unde imi doresc!
Acest articol va participa la SuperBlog!!

2 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa merg la Paris , pentru ca in imagini , video totul este asa frumos , as vrea sa vad si in realitate cum este , oare coincide realitatea cu pozele ? +ca Parisul este ceva romantic 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca da eu am fost in Franța dar din pacate nu in Paris

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...