Fluturași handmade!!

Ador sa fac lucruri noi,cum vad ceva cum incerc sa reproduc. De exemplu ieri stând pe facebook am văzut un material video in care te invata sa faci fluturași ,cu materiale ieftine si la indemana or cui.
Si cum eu sunt o "curioasă " inraita am decis sa nu ratez sansa si sa învăț si eu . Orcum nu e foarte greu,e chestia cu rabdarea!!
Pentru fluturași ai nevoie de:

1 foarfec
1coala alba
1creion negru
1 marker 
-dosare din plastic (nu contează culoarea)
Si cam asta sunt lucrurile de care ai nevoie. Sa începem ,prin a copia de pe Pc imagini cu fluturași,cu creionul negru pe coala albă,ai grijasa iasă cat de cat bine sa nu fie strambi. 

După ce a-ti terminat cu copiatul ,va apucați si ii decupati cu foarfecul, stați încă nu am terminat!!
Acum faceti conturul cu markerul la fiecare fluture pe dosar,mai precis pe partea colorată a dosarului.
Intr-un final ii decupati cu mare grija sa nu-i sifonati si le faceti si 2 urechiuse,la final ii ondoiti pentru a da o nota de "viu".puteti sa faceti "N"
modele,ingerasi ,luna,stele,etc.
Mie insa mi-a mai trecut prin cap ceva,cu ajutorul unei perdele de aceeasi culoare,puteti sa montati fluturași  (sai capsati, coaseti,lipiti) si asa obțineți o super perdea cu decorațiuni . Va dau aceasta idee cand ,acum ceva timp am vrut sa-mi achizitionez o astfel de perdea si ma costa prea mult,si mi-am zis "-De ce sa nu o fac hand made?" . Asa ca multa munca nu este. 
A ,si încă ceva ,nu am trecut la modul video încă deoarece nu sunt pregatita,deocamdată prefer sa scriu,este mult mai frumos si sănătos !!! 
Sper ca va placut ideea mea!!! 

10 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...