Farmec pentru pielea mea

Ei bine ce poate fi mai frumos decat sa ai o piele calda si catifelata ,fara acnee,cearcane sau riduri?
Pot spune ca am patit-o pe pielea mea ,inainte a ramane însărcinată ,aveam o piele fina,fara vrun cos "monstru" ,eram atat de mândră de pielea mea ,invidiata de prietenele mele care nu reușeau sa înțeleagă cum este posibil sa am o fata atat de curata !!!

Problemele au inceput sa apara in urma cu câteva luni la inceput discrete, dar cu trecerea timpului s-au accentuat foarte mult. In aceste momente pot spune ca imi 'urăsc " pielea . Dar cum fiecare beneficiu necesita un sacrificiu,plătesc si eu un pret,asta este!! Cel mai important pentru mine in momentul asta fiind bebe!! Dar nu am stat nici indiferenta , m-am consultat cu specialisti Gerovital in legătură cu problema mea dermatologica si împreună am ajuns la un punct comun găsind soluția.
Stiu de foarte mulți ani unde sa gasesc prduse de calitate romanesti încă de pe vremea cand mama era tânără si frumoasa,nu ca acum nu ar mai fi,dar asta denota ca si ea a folosit prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec . Eu inainte sa am aceste "probleme" sincera sa fiu nu foloseam nici-o crema de fata,iar fond de ten foarte rar,pur si simplu nu imi plăcea sa imi incarc fata cu tot felul de creme ,probabil de aceea aveam o piele atat de curata.
Offf,ce dor imi este de pielea mea moale si fina  precum "fundul unui bebelus ".
Specialistii Gerovital au analizat problemele pe care pielea mea le are si mi-au gasit crema potrivita. 
Este vorba de o crema antiacneica ,care am vazut ca deja da rezultate foarte rapid , o folosesc de numai 7 zile si pot spune cu mândrie ca da un randament excelent,vreau ce este mai bun pentru pielea mea, iar aceste produse de traditie imi conferă increderea in mine si in pielea mea.
Poate ca multe nu ve-ti crede povestea mea incredibila cu pielea moale si pucioasă ,dar eu stiu ca acesta este adevarul.
M-am decis sa folosesc Gerovital H3 Derma + in urma insistențelor mamei mele, spunându -mi ca produsele lor au aparut in urma cu 45 de ani si au un raport calitate-pret impresionat, in plus poarta emblema Pharmaceutical Concept si sunt mult mai sigure fata de alte produse de la alte marci,gasindu-le doar in farmacii si magazine mari.
Nu vreau sa influentez pe nimeni dr crema de Gerovital-Farmec ,chiar mi-a redat increderea in mine,faceti si voi o comparație daca in numai 7 zile reZultatul este deja vizibil ,intr-o luna imi voi redobîndi farmecul de alta data. Acesta crema poate fi folosita de persoanele peste 16ani cu tipurile de piele grasă sau acneica ,atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi ,scutindu-ma de folosirea a 2 creme simultan ...cum s-ar spune platesti una primesti 2. 2-1:)))
Gama Gerovital H3 Derma +  toate cosmeticele de care ai tu nevoie eu am necesitat o crema antiacneica, dar poate tie iti va trebui alceva, dar nu-i nimic le găsesti pe toate aici . Succes 


Acest articol participa la proba 19 din SuperBlog 2015!!! 


9 comentarii:

  1. Apreciez produsele Farmec si le folosesc si eu de foarte multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nepotul meu are probleme cu acneea si a incercat diferite produse.Ma bucur ca la tine rezultatele au fost vizibile drept pentru care o sa cumpar crema pentru a o testa si nepotul meu in speranta ca va avea aceleasi rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  3. De-a lungul timpului am folosit diferite produse Farmec,dar in ultimul timp din gama Gerovital H3 Derma + folosesc Crema-Masca calmanta si regeneranta de care sant multumita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca asta mai crede si altcineva

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi am folosit si folosesc produse Farmec trebuie sa recunosc ca produsele de mai sus Gerovital H3 Derma nu le-am incecat. In general acest brand are produse minunate! <3

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...