Cum sa construiesti o masuta?

Buna dragii mei,astazi m-am gandit sa va ajut sa faceti voi singuri o masa din lemn ,fie ca vreti una pentru terasa fie ca o vreti pentru living
.
Mi-a venit idea asta in timp ce imi cautam o masuta pentru living ,dar din pacate nimic nu a fost pe gustul meu,asa ca m-am decis sa incerc sa fac eu una,cat e greu? si ce am de pierdut?
Tot ce ne trebuie sunt cateva scanduri din lemn mai bune,suruburi , scule electrice si multa indemanare.
Eu am ales sa cumpar lemnul pemtru s-mi fi mai usor ,nu trebuie decat sa-l slefuiesc si sa-l iau un pic cu rindeaua.
Acum ca scule eu am folosit numai Scule electrice Makita  de pe GTools. Cu cateva zile inainte am facut cumparaturi de acolo fiindca mi sau parut preturile foarte bune,am luat urmatoarele;
Makita 1911B-Rindea de mana elecrica
Makita 6271DWAE-Masina de gaurit si insurubatcu acumulator
Makita 9032-Slefuitor cu banda
daca lemnul pe care-l ai necesita taiere foloseste drujba electrica Makita pentru un rezultat cat mai bun.
Eu am ales sa folosesc numai scule de la Makita fiindca de obicei numai cu astea ma descurc si sunt foarte bune.Si in afara de cele pe care le-am cumparat acum ,mai am acasa o multime de scule de lka aceasta firma cum ar fii motocoasa ,drujba motofierastrau  si multe altele.
Am ales sa fac cumparaturi de pe GTools deoarece mi-a castigat increderea de mult, de la prima comanda , GTools a fost intr-un fel salvarea mea,un site de incredere pe care il recomand cu placere, produsele sunt de calitate superioara cu garantie si cutii originale, am fost multumita pentru ca fiecare produs pe care l-am comandat mi-a ajuns foarte repede. 
Haideti sa incepem sa facem masuta , slefuim si dam cu rindeaua pe fiecare scandura in parte ,dupa care aranjam doua scanduri in picioare panand una pe dasupra lor ,acum intra in functiune prima scula adica Makita de gaurit si insurubat cu care dam gauri in capatul scandurilor si insurubam suruburile,pentru a putea continua actiunea. In continuare folosim aceasi scula si prindem o scandura pe dedesubt pentru a putea monta si celelalte elemente.
Dupa ce am stabilizat asa-zisa masa mai punem alte 2 scanduri in picioare dupa care unim cu o alta pusa pe deasupra la fel ca in actiunea anterioara.
Chiar daca nu va dati seama suntem aproape de final.
Stiti ca v-am cerut sa bagati o scandura pe dedesubt ? Acum este momentul sa vedeti de ce v-am cerut asta! Uniti partile cu ajutorul ei, folosind masina de insurubat pentru a centra tot ce ati cladit pana acum!
Acu, nu mai trebuie decat sa bateti cateva scanduri pe deasupra depinde de cat de mare ati facuto, si cu asta am terminat masuta.
Eu am slefuit si am luat cu rindeaua marginile scandurilor pentru a o face rotunda ,iar daca vreti sa fie mai stralucitoare folositi un lac extra ,si dati un strat peste scanduri!
Si cu asta am reusit sa fac eu singura de capul meu doar cu ajutorul sculelor elcrice Makita o masuta foarte frumoasa si minunata!!   
                                                           Daca ai uneltele potrivite,poti face orce!!

                                                         Eu am ales scule Makita pentru un rezultat bun si vizibil!!!
                            tu ce scule folosesti?
Acest articol participa la SuperBlog2015 ,la proba cu numarul 15 !!!!!!!!!!

5 comentarii:

  1. Ingenioasa ideea , insa prefer sa-l las pe sotul meu sa se ocupe de asemenea treburi , nu ca o femeia nu ar putea face asa ceva , pur si simplu eu ma pricep mai bine la decor , imi place sa decorez ..as putea s-o decorez pe placul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prea am răbdare ! Dar îmi place sa fac orce

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu prea am răbdare ! Dar îmi place sa fac orce

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu prea am răbdare ! Dar îmi place sa fac orce

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...