Ce iti doresti de Crăciun?


Nu mai este mult, mai sunt doar 50 de zile pana la Crăciun dar cu toate astea eu deja imi fac planuri si dau de inteles celor din jur cam ce mi'as dorii.

Poate nu stiti dar eu sunt o mare colectionara de Ceasuri,pana in prezent am peste 20 de exemplare numai de brand-uri celebre si numai primite de la cei dragi . Anul trecut la fel am procedat ,dând de inteles cu mult timp inainte d vreau de Crăciun ,asa ca am primit!
Anul asta imi doresc foarte mult sa primesc un ceas de mana pentru a-mi mari colectia,mai precis vreau Ceasuri Fossil   ,de ce de la acesta marca? Pentru ca este o marca foarte cunoscuta si foarte apreciată iar ceasul ales de mine face gama dintr-o gama foarte eleganta!!!

Ceasul se numeste Fossil ES2197 Dress Chronograph si este un produs nou si original.

Ceasul este livrat alaturi de manualul de utilizare ,factura si cerficat de garantie. Asta atestă ca este un produs de calitate. 
Iar daca in cazul in care nu iti place ceva la el il poți returna in 14 zile , dar la mine sigur nu va fii cazul deoarece eu chiar mi-l doresc enorm .
Ceasul iti da un aer aparte aparținînd stilului Casual-Sport ,iti poți folosi si atunci cand faci jogging si atunci cand pleci in oras cu prietenii.

Are un mecanism de functionare Quartz cu display Analog si cu o rezistenta la apa de pana la 50m.

Forma este rotundă iar grosimea de 11mm asta inseamna ca nu e foarte gros.

Materialul carcasei este din otel intoxidat placat iar materialul geamului este din cristal mineral.

Materialul curelei este acelasi ca al carcasei ,adica otel inoxidat placat ,lățimea curelii de 18mm iar sistemul de închidere contine o cataramă tip fluture cu butoane laterale.

Pe langa funcția Ceas mai detine alte 4 functii la fel de importante :Data, Cronometru , Cronograf si arătătorul care prezintă inserții luminoase.
Garanția ceasului este de 2 ani ,ceea ce nu multe mărci dau la un simplu ceas.

Am ales sa ma informez de la MagazinulOnline BestWatch, fiind unul dintre magazinele mele favorite datorită pasiunii mele pentru ceasuri.

Sper ca acest articol va convins cu privire la  ce cadou ii puteti face persoanei dragi de langa tine ,un ceas oferit in dar este un cadou superb
Nu uitati sa căutați ceasurile voastre preferate pe BestWatch, un magazin elegant cu gusturi fine.
Iar daca tu ,draga cititorule, ai ales sa iti faci cumpărături de acolo specifica undeva ca articolul meu te-a inspirat si tea convins!!! 

3 comentarii:

  1. Arata foarte bine ceasul , si la intrebarea Ce-ti doresti de Craciun ?
    Pai imi doresc un Craciun linistit , alaturi de cei dragi , sa se simta spiritul Sarbatorilor , material nu-mi doresc nimic , daca ii am pe cei dragi alaturi e tot ce-mi doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca toți ne dorim la fel.Dar nu strică un cadou

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca toți ne dorim la fel.Dar nu strică un cadou

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...