Ce afacere as porni cu 10.000 de euro?

Probabil mulți ne întrebam ce am face cu 10.000 de euro? Ce afacere as porni? Cel mai probabil eu as porni o afacere pe tema învățământului ,mai precis m-as face meditatoare. Asta este visul meu din totdeauna sa dau meditatii la limba romana si limba engleza. Probabil as închiria un local , as cumpara mobilierul si toate materialele necesare pentru a-mi demara afacerea . Bine inteles ca m-am gandit si am nevoie si de oameni ,niste oameni la fel ca mine care sa iubească ceea ce fac ,sa o faca cu placere nu numai pentru bani. Probabil as avea nevoie de un contabil , vro 3-4 cadre didactice ,femeie de servici ,gardian si multa răbdare si pasiune.

Fac asta din pasiune mai mult si vreau ca copii cu care lucrez sa simtă acest lucru, sa simtă ca suntem acolo pentru ei.
Daca stau mai bine si ma gândesc as avea nevoie si de o firma ,care sa ma ajute în a-mi dezvolta ideea. După ce am analizat câteva firme mi-am dat seama ca cea mai potrivita firma juridică a afacerii mele ar fii SRL-D. Pentru ca Sunt scutită  de plata taxelor de inregistrare si inmatriculare la Registrul Comertului. Sunt scutit de la plata taxelor de asigurari sociale pentru maxim 4 salariati. Pot beneficia de fonduri nerambursabile de pana la 10.000 de euro.
Locația as putea sa o amenajez in asa fel încât copii sa se simtă ca la ei acasa. Materialele didactice pe care le-as folosi ar fi numai de buna calitate si nu numai, as avea acces la internet pentru ca si tehnologia este importanta dar in orce caz nu se va uita niciodată de "condei si coala" . Dr ma gândesc ca ,copii ar adora sa mai lucreze si cu calculatorul. 
Stiu părinți care isi doresc foarte mult sa se infiinteze firme de genu' asta ,pentru simplu fapt ca vor fi mai linistiti ,stiindu-si copii un mediu ordonat si bine organizat.
Din cele scrise de mine ,poate va dati seama ca banii sunt necesari dar mai important este ce afacere demarezi si cat de mult suflet pui in ceea ce faci!! Eu una asa cred ! Tu ce parere ai ,draga cititorule?

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...