Caut un Tv nou!

In ultima vreme mi-a mers cam  prost poate ca va întrebati de ce? Pentru ca aproape toata aparatura din casa mi sa defectat!

Incep cu masina de spălat care nu are mai mult de 2 ani ,dar din cauza depunerilor de calcar,sa dus. Pe urma aragazul ,nu stiu cum am reusit dar i-am înfundat toate duzele,  iar ca sa-l repar ma ajunge prea mult fiindcă este deja iesit din garantie. Acum 3 zile tableta mea ,pe care o folosesc din Paste-n Crăciun nu se mai aprinde cu toate ca nu are mai mult de 1 an.
Dar aseara stând linistită in pat si uitandu-ma la Tv ,aud niste zgomote ciudate din spatele televizorului si la nici 5minute buff fum si pulbere sa ales de televizorul meu.
Am fost cu el la reparat dar se pare ca sa ars o piesa de baza ,foarte importanta dar foarte scumpă,datorită faptului ca este un model de la firma Ryder si piesele sunt cam greu de gasit. Imi zic in sinea mea"Asta e fara Tv eu nu pot sa stau,trebuie sami iau unul nou"
Nu prea dispun nici de timp asa ca singura solutie este online. Am cerut ajutor unei prietene care sta mai tot timpul pe internet iar ea mi-a recomandat cu încredere site-ul Dwyn.ro. După ce am terminat de vorbit cu ea ,am inceput sa caut, de data asta caut televizoare de la mărci cunoscute pentru a gasi piese mult mai usor si mult mai ieftine caut ceva gen marca Samsung fiind cea mai cunoscuta marca ,si vreau ceva mai ieftin.
După câteva căutări pe Dwyn am ales câteva promoții  si le-am analizat pentru a ma decide pe care dintre ele sa il aleg.
Am avut de ales intre Toshiba 32P1400DG , Led Smart Orion si Led Samsung .
Le-am luat pe fiecare in parte , si am analizat fiecare functie de care dispun fiecare dintre modelele menționate mai devreme .
Intr'un final m-am decis sa aleg Samsung-ul de 60 cm UE24H4003, cred ca acest model mi se potriveste perfect!
Pretul este de doar 725 lei ceea ce nu este foarte scump tinand cont de alte site-uri care au acelasi produs dar mao scump, si de marca Tv-ului.
Un televizor Samsung este unul foarte bun ,prietena care ma sfătuit sa-mi achizitionez noul Tv de pe Dwyn ma mai sfătuit sa-mi aleg si de la marca Samsung  deoarece ea are unul si are mai bine de 5 ani si încă arata foarte bine!
In plus garanția televizorului este de 24 luni .
Televizorul ales de mine are diagonala de 61 cm ,contrast dinamic ,rezoluție 1366×768pixeli ,tip turner DVB-T/C ,sistem boxe Dolby Digital plus cu o putere de 2×5w.
Mărimea -561,8×384,2×163,8mm
Greutatea-6,3kg 
Aspect imagine -16:9
Unghi vizibilitate-170`/160`
Cam atat va pot spune despre televizorul meu cert este ca imi place foarte mult si este chiar perfect pentru camera mea.
Ma bucur ca am ținut cont de sfaturile prietenei mele si mi-am ales Tv-ul de pe Dwyn deoarece am verificat si pe alte site-uri (nu dau nume ) si acelasi produs era mai scump cu 100-200lei.
Dwyn face eforturi permanente pentru a ne oferi i cele mai bune produse la cele mai bune preturi . Iar datorită ofertei Black Friday 2015 televizorul meu avea reducere de 19% .Eu una am fost foarte mulțumită ,un site pe masura asteptărilor mele!!! Te invit si pe tine sa te convingi ,nu ai sa regreți !

3 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...